Děkuji ještě moje základní deska je Gigabyte GA-945GZM-S2
 Děkuji ještě moje základní deska je Gigabyte GA-945GZM-S2 děkuji za odpovědi

Jak víš mám tu samou desku a zbytek vidíš v podpisu-a v čem je problém? Jestli hraješ hry tak si kup grafiku a nech to být-nemyslíš že je to škoda peněz měnit procesor tuším ani ne půl roku starý? Nehledě na tu katastrofu co můžeš způsobit výměnou
  Jak víš mám tu samou desku a zbytek vidíš v podpisu-a v čem je problém? Jestli hraješ hry tak si kup grafiku a nech to být-nemyslíš že je to škoda peněz měnit procesor tuším ani ne půl roku starý? Nehledě na tu katastrofu co můžeš způsobit výměnou  

s tím taktováním v tom biosku je to takto ? Jak jsi říkal?
 s tím taktováním v tom biosku je to takto ? Jak jsi říkal?  a ja to mam dát na 133-137 a frekvence je tam určitě taky a tu mam zvedat o kolik ? mohu z 1.6 na 1.7 pak 1.8 ....-2.0 a zatím spouštět pc do widlí a kontrolovat teplotu...
 a ja to mam dát na 133-137 a frekvence je tam určitě taky a tu mam zvedat o kolik ? mohu z 1.6 na 1.7 pak 1.8 ....-2.0 a zatím spouštět pc do widlí a kontrolovat teplotu... já říkal že si tu tvojí FSB máš zjistit-nevím jestli je to taky 133.....hele úplně nejlepší bude když si do kompu hodíš to EasyTune z CD Gigabyte co máš k desce a tam si to cvičně nataktuješ jen tím že máčkáš "tlačítko nahoru" a až to budeš mít na požadovaný frekvenci tak to FSB který tam bude napsaný napíšeš v tom BIOSu a je to
  já říkal že si tu tvojí FSB máš zjistit-nevím jestli je to taky 133.....hele úplně nejlepší bude když si do kompu hodíš to EasyTune z CD Gigabyte co máš k desce a tam si to cvičně nataktuješ jen tím že máčkáš "tlačítko nahoru" a až to budeš mít na požadovaný frekvenci tak to FSB který tam bude napsaný napíšeš v tom BIOSu a je to  

dik a jaký maximální skok? Jako pochybuji, že z 1.6 pujdu hned na 2.4
 dik a jaký maximální skok? Jako pochybuji, že z 1.6 pujdu hned na 2.4  jako vím a ještě nějak čekat?
 jako vím a ještě nějak čekat?Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 37 hostů