Převod MP3 do AVI Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

carlosz123456
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Převod MP3 do AVI  Vyřešeno

Příspěvekod carlosz123456 » 09 čer 2008 09:51

Vypadá ten nadpis hodně bláznivě? Takže o co se mi jedná. Je možné nějak převést MP3 do AVI?
Mám několik CD se zvukovou stopou v mp3 a rád bych si to vypálil na DVD i s menu. Každé to CD obsahuje ještě nějaké kapitoly. Takže bych to měl všechno pěkně pohromadě. A při vložení DVD by se načetlo měnu a dál by bylo již černo. Bez filmu, případně nějaká smyčka stále stejná. Co vy na to? Dá se to nebo ne? Děkuji všem za případné odpovědi.

Reklama
ReCall
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Převod MP3 do AVI

Příspěvekod ReCall » 09 čer 2008 11:45

Tohle mě nikdy nenapadlo, tak jsem vyzkoušel a jde to. :smile: Používám program Xilisoft 3GP Video Converter, sice má v názvu 3GP, ale formátu umí hafo. Bohůžel je shareware, ale možná bude mít nějaký týden na vyzkoušení.
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... nverter/?g[hledano]=xilisoft&g[oz]=2.1

Můžeš taky vyzkoušet program SUPER. Nezkoušel jsem ho ale mike007 ho doporučije tak snad něco bude umět.
viewtopic.php?f=85&t=28159

carlosz123456
nováček
Stav:

Příspěvekod carlosz123456 » 11 čer 2008 13:38

ReCall píše:Tohle mě nikdy nenapadlo, tak jsem vyzkoušel a jde to. :smile: Používám program Xilisoft 3GP Video Converter, sice má v názvu 3GP, ale formátu umí hafo. Bohůžel je shareware, ale možná bude mít nějaký týden na vyzkoušení.
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... nverter/?g[hledano]=xilisoft&g[oz]=2.1

Můžeš taky vyzkoušet program SUPER. Nezkoušel jsem ho ale mike007 ho doporučije tak snad něco bude umět.
viewtopic.php?f=85&t=28159

Tak jsem to vyzkoušel tím xilisoftem a fakt to jde. Ovšem v okamžiku kdy to chci převést na DVD(VOB file), tříká, že se mnou nekamarádí, že nemá žádný video stream. Jak ho tam mám dostat? :-(

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 11 čer 2008 16:50

Nemůžeš audio převést na video. Jestli chceš menu, použij soft na tvorbu autorunů:

Auto Play Menu Studio Pro - Professional Editions

Auto Run 2.6-umožňuje i ochranu disku sériovým číslem, uživatelským jménem a heslem, kompresi a šifrování uložených souborů.exe

Autorun Lab 1.00-nástroj pro tvorbu klientů (průvodců) na vašich CD. Po vložení média se spustí program (obrázek na pozadí, barvy atd.) a další vlastnosti (hudba v pozadí atd.).exe

CD Autorun Creator - vytváří působivé autoruny

DVD Menu Studio 1.1

MakeItEasy 0.16 - menu

MenuEdit 2.3.0

Multimedia Builder MP3 4.8.0.1-na vytváření autorunu pro CD. Jeho výhodou je množství podporovaných grafických a multimediálních objektů.zip

AutoPlay Menu Builder 5.2 TW 2MB vytvářeč autorunů.zip

Autorun CD Studio 3.31 TW 1,7MB vytvářeč autorunů.exe

AutoRun Design 3.1.0.18 TW 1,5MB vytvářeč autorunů pro CD a nebídek pro VCD.exe

Autorun Maker 1.0-Pokud si pálíte vlastní CD, například s programy vámi vyrobenými, a chcete aby se po vložení CD do mechaniky spustil nějaký soubor.zip

CDMenuPro v6.00.06 TW 11MB vytváření autorunů na CD, DVD.exe

CDStart 1.03-Vytvořte si vlastní startovací menu na CD. Jednoduše konfigurovatelný, jednoduchý k používání, plně grafický program.zip

Compact Disc Autolauncher 2.1.exe

Compact Disc Autorun 1.4.exe

Easy Autorun 1.0-pro automatické spuštění jakýchkoli souborů v asociovaném programu po vložení CD.zip

ProgMenu 0.30-slouží k vytvoření přehledného seznamu her a dalšího softwaru, který se nachází na vypáleném cédéčku.zip

SpruceUp v1.1 build 1106 TW 23MB vytvoří animované menu s odkazem na video soubory.exe

Visual Autorun v1.1 FW 989kB možnost vytvoření grafického autorunu.exe

carlosz123456
nováček
Stav:

Příspěvekod carlosz123456 » 12 čer 2008 09:46

to x: Díky za pěkný seznam programů. Ale já si myslím, že to stejně musí (nebo mělo by) nějak jít. Když ty mp3 převedu do avi nebo divx, tak to pak normálně přehraju např. WindowsMP. Je slyšet zvuk a obrazovka je černá. Jenom při převodu to hlásí nenalezen žádný video strem.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 12 čer 2008 21:22

Tak to se můžeš věnovat třeba výrobě zlata, když jsi takový alchymista. Něco jiného je přimontovat mp3 k nějakému videu.

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”