Ahoj, potřeboval bych si jednorázovou kompletní zálohu win vista se všemi programi a nastaveními systému, kterou bych si chtěl vypálit na dvd.
Když použiju nějaký zálohovací program, tak mi to vždycky nabídne vytvoření kompletního obrazu disku, včetně všech dat, které mám na něm uložené. data si ale zálohuji manuálně a chtěl bych zálohovat pouze systém s programi a nastaveními.
Jde to nějak udělat, aniž bych dělil disk na část se systémem a část s daty. je na to nějaký program? prosím pomozte
Záloha systému ale ne dat
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Záloha systému ale ne dat
Ahoj, vítám tě tu na PC-Help.
Pokud bys chtěl funkční systém s programy, tak by stačilo normální zálohování ve Windows.
Pokud bys chtěl funkční systém s programy, tak by stačilo normální zálohování ve Windows.

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Pokud vím, tak zálohu systému mají v sobě pouze vista bussines a ultimate. Ve verzi Home premium je v centru zálohování pouza záloha dat. je nějaká jiná možnost?
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pro integraci záplat a ovladačů je dobrý vLite.
Ale takhle dostaneš jen modifikaci instalačního média, takže by sis musel zálohovat odděleně programy a nastavení.Nevím, jak je to ve Vistách, ale v XP byl Průvodce přenesením souborů a nastavení.
Ale takhle dostaneš jen modifikaci instalačního média, takže by sis musel zálohovat odděleně programy a nastavení.Nevím, jak je to ve Vistách, ale v XP byl Průvodce přenesením souborů a nastavení.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
- erty123456
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já mám acronis ale myslel jsem že zálohuje celý sytémový disk ne?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Raspberry - M2 disk - uprava a zaloha oddilu Příloha(y)
od L.L » 18 srp 2024 10:32 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3715
-
od L.L
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 14:39
-
-
- 1
- 2423
-
od petr22
15 srp 2024 21:37
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7218
-
od RIKI22
05 dub 2025 11:04
-
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3192