Pískání
Pískání
Nazdárek lidičkové.Mám takový problém když hraji hru nebo se dívám na video tak mi někdy jo a někdy ne PC začne pískat a to v oblasti harddisku nebo zapínacího knoflíku.Když tu hru vypnu tak to pískání přestane.Nemáte někdo nápad čím to může být. Díky
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Pískání
Hry a videa máš uložené na Hadru nebo je spouštíš z CD ?? Pískání optických mechanik by nebylo nic nového..
Mám je uložené na harddisku
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Takže si myslíš, že ti píská HDD ?? No jakým tonem ti píská ??Vysoký, nízký ??Nenapadá mě co by mohlo v HDD pískat, leda ložisko, ale to se mi zdá blbost..no možná ne, kdybys měl ten HDD alespoň 8 let 
Spíš hledej problém ve skříni pokud není značková..já mám skřín no name a zvuky z ní se lenoucí jsou někdy až divné..

Spíš hledej problém ve skříni pokud není značková..já mám skřín no name a zvuky z ní se lenoucí jsou někdy až divné..
Rozdělej case a pusť PC, zkus vysledovat odkuď jde píškání. Nešahej dovnitř!
- erty123456
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
jestli máš aktivní chladič na grafice tak to může dělat i grafika některé sapphiry tím trpí
Asus K55VJ
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Není to zdrojem? Poslouchej.... 

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Díky za všechny nápady.PC jsem otevřel a jde to z přední části kde je DVD mechanika harddisk a zapínací/restartovací tlačítko.Je to takový vyšší tón.Ale objevuje se nepravidelně tzn že někdy hned po zapnutí hry někdy až třeba za 10 min či později.A někdy pípá vkuse a někdy píská chvíli a pak se na chvilku odmlčí(řádově v desetivteřinách).Jináč PC je staré 2 roky

Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.