QIP - iertutil.dll

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

zelenyraul
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

QIP - iertutil.dll

Příspěvekod zelenyraul » 05 črc 2008 12:06

Tato hláška mě vyskakuje dvakrát i třikrát před každým spuštěním Qipu a nelze nijak odstranit nebo jsem na to ještě nepřišel. Opětovná instalace ani restarty nezabírají poraďte co s tím. Už jsem instaloval i nejnovější verzi 8070 a furt to samé. Dík

Hláška:
QIP.exe-součást nelze najít
Aplikace nemohla být spuštěna, protože součást iertutil.dll nelze najít. Potíže pravděpodobně odstraníte opětovnou instalací aplikace.

Reklama
ower95
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: QIP - iertutil.dll

Příspěvekod ower95 » 05 črc 2008 12:08

ja ti s tim asi nepumuzu ale myslim ze ti pak nekdo at sem hodis log z hijackthis nebo jak.jenom takove info :) ale ja bych to asi projel ccleanerem,zkusil bych promazat registry a popr se kouknul na oficialni stranky qipu jestli to tam uz neresili :lookround:

zelenyraul
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod zelenyraul » 05 črc 2008 12:28

Dík zkusím projet registr a mrknu na oficial stránky qipu a když nic tak dám místo qipu ICQ a bude... :D

ower95
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod ower95 » 05 črc 2008 12:32

ja pouzivam icq jenom na hromadne rozesilani zprav.jinak porad visim na www.meebo.com tam nemusis nic stahovat a vse jde jak ma.akorat mi tam chybi hromadne posilani zprav. :evil: ale jinak super :idea:

sondaw
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Žena
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod sondaw » 05 črc 2008 13:12

Zkus tu knihovnu stáhnout a nakopírovat do C:\Windows\system32. Stáhneš tady http://rapidshare.com/files/109845072/iertutil.dll
Radu na stažení knihovny jsem našla zde http://qipim.cz/viewtopic.php?f=88&t=1842, poslední příspěvky zde říkají, že problém byl tímto odstraněn

Zpět na “Komunikace na internetu”