Dobrý den,prosím po instalaci win.xp mi při každém zapnutí vyjíždí tabulka,že byl nalezen nový hardware,poté,že zařízení nebude pracovat správně.konkrétně VIA
BUS MASTERS IDE DRIVERS.Zřejmě to jsou ovladače k základní desce.Při instalaci XP jsem vložil cd s ovladači desky,tak nevím proč se nenainstalovaly.Když dám instalovat teď,napíše mi to že nelze.Ať to zkouším s cd nebo bez cd,výsledek je stejný,i když zadám cestu přímo do cd ram.Zkoušel jsem je hledat na internetu,něco jsem našel,rozbalil,ale asi špatně.Můžete mi prosím poradit?Ale pokud možno polopaticky :)PC je starý asi 8 let (i deska),AMD,procesor 650,XP,paměti 512,grafika geforce2 Hercules.Zkusil jsem stáhnout ovladače via 4v jednom,ale nepomohlo to.Moc děkuji.Milan PS:Vypadá,že všechno funguje jak má,ale ta hláška a následovné hledání ovladačů jsou nepříjemné :)
hláška nového hardwaru
-
- Pohlaví:
Re: hláška nového hardwaru
Vítám Tě na PC-Help. Koukni do Správce-tam jsou řadiče IDE a u nich bude nnejspíš žlutý otazník. Rozbal to, klikni na to pravou myší a vyber aktualizovat.
Ahoj,moc díky,dal jsem to,ale opět mi to napsalo že to nejde.Opět to nic nenašlo.Nešlo by něco stáhnout z internetu?
Ahoj,už z toho šílím.Zkusil jsem nainstalovat ovladače z cd,které mám k desce,restartoval,a ono to skáče pořád.Prosííííím pomoooooc.Díky M
-
- Pohlaví:
Vyber znova aktualizovat a dej tam systémové CD, myslím, že IDE jsou na něm ?
Ach jo,zase to nepomohlo,co teď?

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Co je to za desku? Pokud nevíš použij CPU-Z
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Promiň,moc počítačům nerozumím,můžeš mi to napsat polopaticky,co mám dělat?Pokud možno krok za krokem :)Díky
-
- Pohlaví:
Stáhi si CPU-Z a spusť ho - NEINSTALUJU SE! Pak napiš jakou máš desku.
Ahoj,už je mi to blbý,ale nepomohlo to.Nemáte ještě někdo něco?Například stáhnout přímo VIA BUS MASTERS IDE DRIVERS přímo z internetu?Už vážně nevím.Díky
Udělej co ti radí El Diablo a Blue Spirit.Potřebujem vědět jakou máš základní desku.Dále napiš jaké máš hardisky a jak velké.Jinak se takhle nikam nedostanem.
Ahoj,deska je QDI,AMD.Disk je velký 40GB,ale značku nevím.Procesor 650.Ve správci zařízení jsem zkusi dát zakázat(byl tam ten žlutý vykřičník),restartoval,a vypadá to dobře,zatím se to neukázalo.To jsem asi udělal blbost,co???Co mi může přestat fungovat?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 4368
-
od bluenite
Zobrazit poslední příspěvek
06 črc 2024 19:40
-
-
- 2
- 1840
-
od thetommys