Stahnul jsem všechny aktualizace,také jsem jejich čísla našel ve složce PŘIDAT NEBO ODEBRAT PROGRAMY, ale když jsem otevřel HISTORIE STAŽENÝCH AKTUALIZACÍ tak tam bylo několik, které byli označeny ,že stažení nebylo úspěšné jako třeba service pack 3,který ale mám nainstalovaný a přesto to ukazuje že ne.Tak nevím jak to má ten Microsoft udělané.Stránka Microsoft UP data ve Windows lze tomu věřit.
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior
-
Hofman Richard
- nováček
Stránka Microsoft UP data ve Windows lze tomu věřit.
Stahnul jsem všechny aktualizace,také jsem jejich čísla našel ve složce PŘIDAT NEBO ODEBRAT PROGRAMY, ale když jsem otevřel HISTORIE STAŽENÝCH AKTUALIZACÍ tak tam bylo několik, které byli označeny ,že stažení nebylo úspěšné jako třeba service pack 3,který ale mám nainstalovaný a přesto to ukazuje že ne.Tak nevím jak to má ten Microsoft udělané.Re: Stránka Microsoft UP data ve Windows lze tomu věřit.
S bugama (chybami).
- melior
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Stránka Microsoft UP data ve Windows lze tomu věřit.
Serad si to podle data:
instaloval si service pack pres Windows update nebo pres cely balicek nebo z nejakeho DVD? v historii aktualizaci muzes
- videt pouze aktualizace instalovane primo pres Windows update
- videt jednu aktualizaci klidne nekolikraT Nenainstalovano, a pak jednou nainstalovano. mas tam zaznamy o vsech pokusech
instaloval si service pack pres Windows update nebo pres cely balicek nebo z nejakeho DVD? v historii aktualizaci muzes
- videt pouze aktualizace instalovane primo pres Windows update
- videt jednu aktualizaci klidne nekolikraT Nenainstalovano, a pak jednou nainstalovano. mas tam zaznamy o vsech pokusech
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České