Movie Maker Vyřešeno
- SilentLamb
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Movie Maker Vyřešeno
Zdravim, chci se zeptat jestli existují nějaké pluginy do Windows Movie Makeru.... díky
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Movie Maker
Těžko, těžko, ale tuším že s tím hodně dělá třeba Marfy, tak snad poradí, pokud není na dovolené. 

- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na dovolené už nejsem,ale i tak s Movie Makerem stejně už nedělám.Používej jiný program,Windows Movie Maker toho moc nenabízí a nějaké dodatky těžko seženeš.Myslím,že ani nejsou.Zkus Pinnacle Studio nebo Ulead Video a už se nebudeš chtít vrátit.Já třeba teď momentálně stříhám a upravuji filmy(právě z dovolené) v Cyberlink Power Director Ultra,který toho umí už opravdu hodně.
Nějaké pluginy jsem našel zde http://www.hitthebongo.co.uk/videofx/20 ... fects.html ale nezkoušel jsem je a ani neručím za obsah,co si vlastně stáhneš do počítače
Nějaké pluginy jsem našel zde http://www.hitthebongo.co.uk/videofx/20 ... fects.html ale nezkoušel jsem je a ani neručím za obsah,co si vlastně stáhneš do počítače

Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- SilentLamb
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Já jinak používám, Sony Vegas Studio, zatím mi vyhovuje i když nemůžu přijít na různý efekty který jsou v základu v Movie Makeru
podla mojho nazoru je na upravu videa rozhodne najlepsi adobe after effects ale ak ho chces legalne musis si poriadne zaplatit
ASRock 775Dual-VSTA | Intel Pentium D 2.67 GHz | 1024 MB DDR2 667 MHz
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
- SilentLamb
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
A co všechno umí?
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
No já jsem používal Cyberlink Power director, ale nějak mi to padalo, teď pořizuji novej kombajn, tak budou zkoušet, co je lepší.Mám vyhlídnuto Pinnacle Studio Plus 12 Ultimate CZ, ale nevím jak to šlape, nikde jsem nenašel ani demo na vyzkoušení.
- SilentLamb
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Taky mi hodně lidí doporučuje Pinnacle, ale taky ho nemám jak vyzkoušet...
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Když máš Sony Vegas tak nevím na co potřebuješ plugins do WMM nebo Pinnacle....
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Používám Pinnacle Studio 11 s Windows Vista a funguje bez sebemenšího problému.Myslím,že dřívější samovolné pády této aplikace už byly dávno odstraněny.Možná ale i díky tomu,že dnešní hardware je konečně dostatečně výkonný.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
- SilentLamb
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
jaro3 píše:Když máš Sony Vegas tak nevím na co potřebuješ plugins do WMM nebo Pinnacle....
protože chci a basta

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”