Ahooj,
prosím vás.. Chtěl jsem se zeptat jestli je nějak možné, když jsem přihlášen z omezeného účetu na počítači nějak vytvořit účet s plnými právy.
Myslím, že tahle možnost musí nějak jít, ale jak to netuším. Stejně jako jde schovat účet v registrech, tak se možná dá i nějak vytvořit.. Pls, poradíte zda to vůbec jde a když tak jak na to?
/přesunuto do správné sekce
/mikel
Uživatelský účet
- Starlett
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Uživatelský účet
Účty s omezeným oprávněním mají právě takový význam. Jde hlavně o bezpečnost. Kdyby to bylo možné obejít, tak by ty účty poněkud ztrácely smysl. Takže si moc nedělej naděje 
Jediná možnost, která mě napadá, je vytvořit účet přes účet administrátora vytvořený při instalaci OS. Jedná se o skrytý účet a naneštěstí ne všichni u něj mají nastaveno heslo...

Jediná možnost, která mě napadá, je vytvořit účet přes účet administrátora vytvořený při instalaci OS. Jedná se o skrytý účet a naneštěstí ne všichni u něj mají nastaveno heslo...
Is it a bug or a feature?
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Uživatelský účet
S omezeným účtem nevytvoříš účet s plnými právy, to přece nedává smysl. Od čeho by tam pak to zabezpečení bylo..
Ale jsou možnosti, jak zjistit administrátorské heslo, přihlásit se přes něj a tento účet vytvořit. Někde tu mám dokonce český návod, ptž sem to pro jednoho nejmenovaného zde na fóru překládal. Tkž kdyby byl zájem, stačí říct..

Ale jsou možnosti, jak zjistit administrátorské heslo, přihlásit se přes něj a tento účet vytvořit. Někde tu mám dokonce český návod, ptž sem to pro jednoho nejmenovaného zde na fóru překládal. Tkž kdyby byl zájem, stačí říct..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2585
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
07 pro 2024 18:09