Ahoj,
koupil jsem hru Ice Age 2 a chci si udelat kopie, kdyby se neco originalu stalo. Zkopiroval jsem CD a pri vlozeni do mechaniky to hlasi, ze je cd spatne. Nevite nekdo jak to okopirovat tak, aby to normalne fungovalo? Nechci zadny cracky a kdovi jaky smejdy do pc.
Nevim si s tim rady.
Dik za rady.
Jak udelat zalohu original CD?
Re: Jak udelat zalohu original CD?
Bez nich neuděláš funkční kopii. Tečka.
To se ale trochu plete.
Pokud vlastníš originál CD, máš právo na kopii(kopie), kterou ale uděláš jen za pomocí "šmejdů," které jsou ilegální.
Je to vůbec možný? Trochu v tom maj nahoře zmatek.
Pokud vlastníš originál CD, máš právo na kopii(kopie), kterou ale uděláš jen za pomocí "šmejdů," které jsou ilegální.
Je to vůbec možný? Trochu v tom maj nahoře zmatek.

Jo, original cd mam. Jak to teda mam udelat? NIkdy v zivote jsem nic takovy nedelal. Cracku se bojim, nechci chytit zadnej vir a nebo neco takovyho.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 27 bře 2009 15:27, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Smazána zbytečná citace bezprostředně předchozího příspěvku – viz pravidla.
Důvod: Smazána zbytečná citace bezprostředně předchozího příspěvku – viz pravidla.
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Záleží, jakou má ochranu, i některá CD s ochranou zkopírovat jdou.
Aha, dobre a jak prosim te zjistim, jakou to ma ochranu? Napsany to tam asi nebude. HLedal jsem i v manualu, jestli je tam neco o kopiich cd a nic.
// Při odpovídání na bezprostředně předcházející příspěvek nepoužívej citaci (viz pravidla – 2§G).
// Bohatě stačí uvést jméno toho, na koho reaguješ. Citaci jsem ti opět smazal, příště už na to mysli.
// Myloš
// Při odpovídání na bezprostředně předcházející příspěvek nepoužívej citaci (viz pravidla – 2§G).
// Bohatě stačí uvést jméno toho, na koho reaguješ. Citaci jsem ti opět smazal, příště už na to mysli.
// Myloš
eme cracky používám celej život a nikdy sem neměl problém pokud teda víš odkud je stahuješ
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
v crackach se nevyznam, nebudu prece stahovat cracky na koupenou hru. to jsem ji mohl rovnou ukrast. bude mne stacit, kdyz mne nekdo poradite jak zjistim typ ochrany a jak ji odstranit a nebo proste jak to cd okopirovat tak, aby bylo funkcni.
myslím že to nejde...osobně kdybych si nějakou hruu někdy koupil tak ji stejnak cracknu,, přece nebudu furt vkládat cd/dvd do mechaniky
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
No s tim cd mas asi pravdu, taky me to pekne stve, ze to tam musi byt porad strceny, to jsem nevedel, ze to tak je.
Nekdo o neco vys ale psal, ze by to mohlo jit. Nevis teda jak to aspon zjistim? Myslim teda to, jestl je tam ochrana a jaka a jestli to pujde?
Nekdo o neco vys ale psal, ze by to mohlo jit. Nevis teda jak to aspon zjistim? Myslim teda to, jestl je tam ochrana a jaka a jestli to pujde?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Musíš na to mít speciální software Alcohol 120% nebo CloneCD které ale nejsou zadarmo. Musíš to stihnout než ti vyprší zkušební doba... 
Na zjištění ochrany slouží program Clony XXL http://en.utilidades-utiles.com/download-clony-xxl.html
Nevím nakolik je aktualizovaný...

Na zjištění ochrany slouží program Clony XXL http://en.utilidades-utiles.com/download-clony-xxl.html
Nevím nakolik je aktualizovaný...
Naposledy upravil(a) El Diablo dne 20 říj 2008 21:54, celkem upraveno 1 x.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jde to a hra má ochranu Securom7. Pro další navštiv google.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak použít zálohu z CodePen na ChatGPT?
od Minapark » 01 led 2025 18:48 » v Programování a tvorba webu - 1
- 1859
-
od Minapark