U3 flash
U3 flash
pořídil jsem si flashdisk, jenž je naformátovan na FAT32 a tedy nepobere větší soubory než 4GB (což já potřebuji). A proto se ptám zda mohu disk naformátovat na NTFS a pak znovu nahodit ten U3, který se myslím dá volně stáhnout. jestli mi to potom bude chodit jako pod FAT. Abych pak o to U3 nepřišel, aby mi pak nešly spustit ten instalovaný soft atd.
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: U3 flash
Přeformátovat se to určitě dá ale jestli to pak bude běhat to je otázka. Pokud si troufneš riskovat asi bych si někam vypekl obraz disku tedy Flasch co by zálohu a pak se pustil do pokusu když tak to snad vrátíš do původního stavu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mám vážné obavy!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
No a kdybych přes nějaký zálohovací program zazálohoval flashku a pak zformátoval a zkusil to, a kdyby to případně nešlo tak znova přeeformátoval na FAT a nahrýál zálohu tak by to šlo?
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
POkud sem PIC napíše že má vážné obavy dávám od toho packy pryč. Bo ublížit ti nechci.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3446
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 22:17
-
- 35
- 5027
-
od PARKR
28 led 2025 17:02
-
- 3
- 3854
-
od buchtik
19 pro 2024 12:16
-
-
Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw) - 16
- 5481
-
od šulda
10 lis 2024 23:38
-