Cau prosim napiste co by ste zmenili....
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... JA701IBX01
Budouci PC
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Budouci PC
Já bych to nechal tak jak to je.Výborný výběr.Možná jen chladič procesoru bych vyměnil za Scythe Katana II.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
počítáš si kolik už tady máš topiců na svoje sestavy?
tohle je tuším třetí nebo čtvrtý topic a pak se ještě ptáš na každou komponentu zvlášť 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
rozhodně bych měnil paměti za lepší a levnější :
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 20TW000FNH
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 20TW000FNH
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
Jj... já bych taky vzal A-Data
Ty A-dada sou lepsi nez ty Kingstony Ja myslel ze adata sou oblibena kvuli sve cene...
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak nakonec jsem koukal ty Kingston jsou dobré paměti ale přeci jenom bych zohlednil cenu a latenci což je A-DATA ve výhodě jinak kvalitou jsou si stejné .
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
Ja sem se bavil s jednim chlapem co dela takz PC sestavy a on mi doporucoval ty kingstony ze sou spolehlivejsi.Znam hodne lidi kteri sou spokojeni s firmou A-data tak nevim.... 

- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
člověk který ti řekne takovou věc že paměti jsou spolehlivější než ty druhé asi tomu moc nerozumí protože ve světě "spotřební" elektroniky jde o to že buďto jedou nebo nejedou (dobré/vadné) a životnost je velmi podobná už z důvodu podobné technologie výroby a kvalita součástek je taky na podobné úrovni ! ( a spolehlivost je naprosto stejná)
pokud se budeme bavit o špičkových pamětech typu Geil,Corsair,Skill,Mushkin,OCZ a jim podobných
tak tam je kvalita /spolehlivost/cena = dokonalost sama (ne-li doživotní)
ale neřadil bych tam
kingmax
kingston
A-DATA
TRANSCEND
GOODRAM
a jim podobné co hrají většinou standartní ligu pro rozšířené masy a rozdíly jsou tam vcelku zanedbatelné.
taky jsem řadu let nezaznamenal s řadou Kingmax žádné problémy a jiní Ti doporučí jiné paměti co jsou s nima bez problému ale pokud jde o A-DATA a Kingston tak tam bych rozdíl nehledal snad jen v parametrech a ceně a to je asi tak všechno.(kvalita + provedení + spolehlivost tam budou stejné ne-li na 99%)
pokud se budeme bavit o špičkových pamětech typu Geil,Corsair,Skill,Mushkin,OCZ a jim podobných
tak tam je kvalita /spolehlivost/cena = dokonalost sama (ne-li doživotní)
ale neřadil bych tam
kingmax
kingston
A-DATA
TRANSCEND
GOODRAM
a jim podobné co hrají většinou standartní ligu pro rozšířené masy a rozdíly jsou tam vcelku zanedbatelné.
taky jsem řadu let nezaznamenal s řadou Kingmax žádné problémy a jiní Ti doporučí jiné paměti co jsou s nima bez problému ale pokud jde o A-DATA a Kingston tak tam bych rozdíl nehledal snad jen v parametrech a ceně a to je asi tak všechno.(kvalita + provedení + spolehlivost tam budou stejné ne-li na 99%)
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”