ahoj chtel bych poradit co s problemem
mam visty home edi 32 a mam velky problem dela mi to casto ze chci se prihlasit na svuj user ,ale jak se to prihlasi,tak mi to napise ze muj ucet nebyl nacten spravne a nemam vubec ulozeno to co jsem treba vcera ztahl na plochu,body nahrane ve hre cod4 taky pryc,nepamatuje si to hesla na maily atd..nevite co stim?pc je stare mesic a po strance hardweru bezi paradne,ale tohle mne uz opravdu s...e,nemam neco zakliknout nebo tak?vzdy kdyz musim restartovat pocitac,kvuli nejake chybe tak mam tenhle problem..
diky moc vsem za pomoc
problemy vista
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: problemy vista
Vítám Tě na PC-help! Pokud systém hlásí chyby a musíš vždy restartovat, máš něco v nepořádku. Používáš antivir a Firewall? Pro začátek spusť kontrolu disku s opravou případných chyb. Mrkni do správce zařízení, zda tam není nějaké varování (? nebo !). Spusť kontrolu paměti programem Memtest, alespoň 2x celou sadu testu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1781
-
od andrej71
Zobrazit poslední příspěvek
26 bře 2025 22:07
-
- 6
- 2919
-
od kecalek
12 zář 2024 10:53
-
- 8
- 6264
-
od Qinter
28 črc 2024 12:26
-
- 0
- 1767
-
od walderan
25 úno 2025 11:41
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 4900
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”