Dnes jsem zapojoval sestře k jejímu CRT televizoru tento set-top-box a byl jsem až překvapen, jak bezvadně funguje.
V čem je problém?
Nedošlo mi, že když zapojím kabel z hlavní antény do set-top-boxu, tak bude možné sledovat jen digitálně šířené programy.
A protože u nás ještě nevysílá digitálně Nova a ani Prima, je to buď ČT v digitále a nebo přehodit kabel z antény zpět do TV a sledovat Novu a Primu.
Je možnost naladit na set-top-boxu i tyto nedigitálně šířené programy?
Jsem laik, tak nevím.
Samozřejmě je možnost připojit k TV klasickou pokojovou anténu na Novu a Primu, ale to ségra kříčí, že v tom případě je tam těch krabiček moc :)
Set-top-box Philips DTR 220 Vyřešeno
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Set-top-box Philips DTR 220
Set Top Box má vestavěný anténní rozbočovač. Stačí propojit anténní výstup STB s anténním vstupem televize a tím dostaneš signál z antény jak na STB, tak na televizi a každý tuner si vybere ten signál, který umí přijímat (STB digitál, televize analog). Jediná podmínka je, aby anténa byla schopná zachytit signál digitálního i analogového vysílání - tj. aby vysílače byly jedním směrem od místa příjmu a aby anténa byla dostatečně širokopásmová.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Set-top-box Philips DTR 220 Vyřešeno
Díky, nakonec mě to taky napadlo.
Říkal jsem si, že není možný, aby to nešlo.
Říkal jsem si, že není možný, aby to nešlo.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”