Tak co jste dostali pod stromeček??? Pochlubte se
- iMohos
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak co jste dostali pod stromeček??? Pochlubte se
Ja osobně mikinu,džíny a pyžamo
pokud nepočítám předvánočního compa (podpis) .Ted vy !!

MB:ASUS M4A77TD | CPU : AMD Phenom II X4 3,2GHz@4,12 + Noctua NH-D14 |GK : MSI GTX560Ti TwinFrozrII OC @925/2100/1850 | RAM : 2x2GB DDR3 Zeppelin 1300MHz + 2x2GB OCZ LV 1300MHz | HDD : SSD OCZ Vexter4 120GB + Segate Barracuda 7200.12 500GB + WD AASD 500GB | PwR : OCZ Fatal1ty 550W | Case : Fractal Define R3
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Tak co jste dostali pod stromeček??? Pochlubte se
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
--->Pravidla Pc-Helpu<---
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
AMD Athlon 64 X2 5600+ a Radeon HD 4670
AMD 64 X2 5600+, Gigabyte GA-MA69G-S3H, 4GB DDR2 800Mhz Patriot, Radeon Saphire HD 4670 GDDR3 512MB, 750GB + 200 GB WD, Akasa 400W
Dostal sem kopec drobností co potěší, ale PC věci už si musím kupovat sám :) Byl to 3x 1TB disk (samsung spinpoint), 8GB RAM, 8 portový 1Gbps swich, HW RAID5 řadič a ještě nějaké síťařské blbinky :)
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost

- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Koukám, že "tvrdé" dárky převládají
Já jsem již v letech, kdy dárky raději dávám, než dostávám, respektive dostávám samozřejmě rád, ale mnohem větší radost mám, když se mi povede trefit, co udělá radost. Včera tak pro mě bylo obrovskou radostí, když jsem viděl v oku našeho osmnáctiletého drsňáka slzu dojetí, při vybalení monitoru. Světe div se, manželku potěšila nová žehlička (ta co se jí již dávno líbila), jen kočky byly vlažné nad novými míčky. Ale dárkem největším pro mě byl příjezd a usmíření s naší dcerou, kdy jsme o ní skoro rok neměli téměř žádné zprávy.
Takže slovy čtyřletého syna mého kamaráda, když pod stromečkem našel dárek, který si přál, vstal od stromečku, vyšel na balkón, podíval se k obloze a řekl: "Ježíšku, děkuju..."

Já jsem již v letech, kdy dárky raději dávám, než dostávám, respektive dostávám samozřejmě rád, ale mnohem větší radost mám, když se mi povede trefit, co udělá radost. Včera tak pro mě bylo obrovskou radostí, když jsem viděl v oku našeho osmnáctiletého drsňáka slzu dojetí, při vybalení monitoru. Světe div se, manželku potěšila nová žehlička (ta co se jí již dávno líbila), jen kočky byly vlažné nad novými míčky. Ale dárkem největším pro mě byl příjezd a usmíření s naší dcerou, kdy jsme o ní skoro rok neměli téměř žádné zprávy.

Takže slovy čtyřletého syna mého kamaráda, když pod stromečkem našel dárek, který si přál, vstal od stromečku, vyšel na balkón, podíval se k obloze a řekl: "Ježíšku, děkuju..."

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Tyto vánoce byli opravdu zajimavéé....velice sem byl překvapen
-Katana
-2x japon.vějíře
-Japonský čajový set+dva čaje
-Půl kila Earl Grey čaje
-Sprcháč+voňavka
-money(na novej ntb)
-Katana
-2x japon.vějíře
-Japonský čajový set+dva čaje
-Půl kila Earl Grey čaje
-Sprcháč+voňavka
-money(na novej ntb)
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Takové běžné oblečení. Dárek v podobě Samsungu T220P jsem si dal předčasně:))
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
LCD televizi LG 56cm uhlopříčka. Mám ji místo mojí obrazovky Asus 19" Widescreen
a 2x 2000Kč poukazy do Santisportu na Snowa.

Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Kosmetiku s kterou už plním třetí regál a před Vánoci jsem si dopřál nové PC a mobil HTC
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
memphisto: Jaký máš model HTC, touch HD?
Mně ježura donesl nějakou odbornou literaturu ( Flash, webdesign, Excel ) a oblečení.
Mně ježura donesl nějakou odbornou literaturu ( Flash, webdesign, Excel ) a oblečení.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
toho TyTN II.jsem si koupil už hodně předčasně. Touch HD bych ani nevyužil. je to sice pěkná mašinka, ale spokojím se s TyTNem, ale kdyby nebyl nový za poloviční cenu než se prodává, tak bych ho nekoupil, protože za to už mám opravdu ten Touch HD
jo a ještě trenky a knížku o sexu
jo a ještě trenky a knížku o sexu

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”