Napájení desky po vypnutí
Napájení desky po vypnutí
Dobrý den, mám menší problém, po vypnutí PC mi zůstává svítit myš (zapojena do usb), kontrolka na čtečce paměťových karet (usb) a kontrolka na klávesnici (ps2). Zatím jsem to řešila tak, že jsem po vypnutí PC vypnula zezadu zdroj cca na 10 sek. než vše zhaslo a poté opět zapnula. :-) Kamarád mi ale tvrdil, že leze něco nastavit v biosu, aby deska napájena nabyla. Když jsem ovšem do biosu nahlédla, vůbec jsem nevěděla, kde mám takovou funkci hledat. Prosím poraďte mi kde se dát tato funkce nastavit, mám základní desku MSI K9VGM (MS-7253). Předem děkuji za rady.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Napájení desky po vypnutí
Mělo by to být v Power management, něco jako Mouse system on či keyboard system on, asi to není přesně, není BIOS jako BIOS. Případně je to ukryto pod jinými názvy...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Pozor,některé druhy myší svítí pořád-stačí jen že jsou zapojené do usb a nepomůže ani nastavení v biosu.
► Zobrazit spoiler
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já mám ještě jedno upozornění po zapojení myši do USB s vypínaným napájením mi myš nenabíhala korektně většinou rovnou při startu vytuhla.
Než se začneš vrtat v biosu u nových pc pokud to má více USB jich část mívá nastaveno vypínané napájení pokus se nejdříve s myší oblézt USB porty ze kterého ti po vypnutí zhasne pak si ověř její korektní start a pak se teprve vrtej v bios
Než se začneš vrtat v biosu u nových pc pokud to má více USB jich část mívá nastaveno vypínané napájení pokus se nejdříve s myší oblézt USB porty ze kterého ti po vypnutí zhasne pak si ověř její korektní start a pak se teprve vrtej v bios
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Díky za odpovědi! Nakonec vyřešeno koupí rozdvojky s vypínačem. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 4519
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
13 srp 2024 18:07
-
-
Po výpadku napájení notebook nechce nabootovat do Win Příloha(y)
od Grander » 09 led 2025 16:55 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3273
-
od petr22
14 led 2025 22:40
-
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 4035
-
od petr22
09 led 2025 21:48
-
-
- 28
- 5634
-
od Dejv28