Mám PC sestavu (uvedená v podpisu). Při nákupu 2 týdny vše šlapalo jak mělo, pak začaly náhodné BSOD, třeba 3x za 10 minut. Ukázalo se, že byly vadné paměti. Reklamace, výměna za nové, po donesení domů jsem je hned otestoval a byly OK. Opět to chvíli fungovalo, pak začaly restarty nanovo. Tentokrát paměti byly OK, odešla deska. Opět reklamace, výměna za novou. Jenže po smontování všeho už nenajel ani BIOS, prostě černá obrazovka, za cca 10 vteřin restart. Tak už jsem se naštval a odnesl tam celý komp (i když jsem pak musel zaplatit za diagnostiku a ostatní blbosti). Tak mi diagnostikovali opět vadnou desku, vyměnili ji za novou a naúčtovali si 950 Kč. S jásotem jsem si odnesl kompa domů, že už konečně pošlape, ale vydržel jet cca 2 dny, pak znova začaly restarty... 3x jsem reinstaloval Winy (originální CD s integrovaným SP2), ale vydrželo to tak hodinku, dvě, pak opět BSOD..
Takže se ptám - čím vším tohle může být? Je to normální, že takhle odcházejí hlavní komponenty v PC? Popřípadě - najde se někdo, kdo by mi poradil, jestli jsou ty komponenty kompatibilní? Nebo co by tam mohlo dělat takový bordel?
Jenom dodatek: teploty se pohybují v celkem si myslím přijatelných mezích - CPU kolem 50-55 v zátěži, deska - NB 45-50 SB 55-60, grafika - kolem 50-60, BSOD se objevuje úplně náhodně, někdy hned při najíždění Widlí, někdy po půl hodině práce, někdy po spuštění hry..
Už fakt nevím, co mám dělat, sestavu jsem kupoval v říjnu a užil jsem si ji dva týdny, pak šlus...
Předem díky za jakékoliv návrhy či nápady..