Titulky v convertxtodvd Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

kubicek326
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Titulky v convertxtodvd

Příspěvekod kubicek326 » 30 led 2009 19:01

Pánové prosím poraďte. Při převodu filmu na DVD se mi ve finále vůbec neobjeví titulky. Přitom na začátku převádění je v nastavení pro převod mám. Mají stejný název jako film a formát srt. Poraďte prosím proč!

Reklama
Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Re: Titulky v convertxtodvd

Příspěvekod Marfy » 30 led 2009 19:19

Já jsem s tímto programem převedl několik desítek filmů i s titulkama a všechny šly.Název nemusí být stejný.Jen ta koncovka musí být .srt ,což ty však máš.Dělám to takto: přidám film tlačítkem +,pak na něj jednou kliknu-název zmodrá,kliknu pravým tlačítkem-zvolím přidat titulky no a pak už jen převod.Takhle to musí fungovat.Zkus to tak.Potom mne jen napadají jedině špatné kodeky.Samozřejmě,pokud máš titulky zapnuté v přehrávači.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

kubicek326
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod kubicek326 » 30 led 2009 20:46

Tak film převádím asi po páté, ale titulky nikde. Dělám to stejně jako ty, když si rozkliknu v convertu název filmu a potom titulky, objeví se 0 interní, 1 externí, ale v převedeném filmu nejsou. Když pustím ještě nepřevedený film, tak se v přehrávači automaticky načtou. je to pro mě záhada.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 30 led 2009 21:22

Zkontroluj zda titulky mají správný formát srt...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

El Bunda
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod El Bunda » 30 led 2009 22:05

Podivej se jestli to v logu nenapise error pri vkladani tech titulek. Cumel jsem na to jak puk, bo mi tam nesly vlozit asi 5 titulku (stazeno z peti zdroju). Nektere filmy to asi nepovolujou, nebo to je kodekama.
Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.

kubicek326
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod kubicek326 » 30 led 2009 23:16

Titulky jsou ve formátu .srt, a v logu není žádnej error a přesto tam nejsou! Už si s tím nevím rady.

kubicek326
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Titulky v convertxtodvd  Vyřešeno

Příspěvekod kubicek326 » 30 led 2009 23:41

Tak už jsem to vyřešil. Odinstaloval jsem program a znovu nainstaloval a už to funguje. Přesto díky za rady.

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”