zdravim,
omlouvam se ze zacinam s problemem, ale tohle uz me opravdu dostalo... Po vikendu zapinam PC a vse vypada v poradku az na to, ze monitor nereaguje.. pouze blika kontrolka, ze je zapnuty. Z zkusil jsem jeste narychlo restart PC, ale se stejnym vysledkem. Jedine co jsem zaregistroval je to, ze pri startu to asi 2x-3x nezvykle zapipa. Jinak ale PC v poradku, takze kdybych znal Win po slepu, tak tam neco udelam, ale takhle ani ranu. Jedine co me jeste zarazi je to, ze se to PC podezrele rychle vypne. Muze to vsechno byt zpusobeno jenom grafickou kartou, nebo tam bude jeste neco navic?
Moje aktualni sestava je uz asi 3 roky bezproblemova, az teda na tu GK, kterou uz jsem musel asi po 1.5 roce reklamovat:
MB ASUS A8N-SLI Prem.,skt.939,nFORCE4U,GLan,PCI-EX,SATA,ATX 1 0 1 4 510.00 4 510.00 5 366.90
DIMM DDR 256MB 400MHZ TRANSCEND CL 2.5 STANDARD 2 0 2 665.50 1 331.00 1 583.89
HD MAXTOR 160 GB SATA 7200 RPM 8MB 1 0 1 2 036.00 2 036.00 2 422.84
DVD RW NEC Black ND-4550A 16xDVD±R/RW/RAM, 6x ± DL, bulk 1 0 1 1 166.00 1 166.00 1 387.54
CA CASE MIDDLETOWER MASTER-3 (BLACK) 350W PFC ATX 1 0 1 834.00 834.00 992.46
CPU AMD ATHLON 64 3000+ BOX socket 939 Venice 1 0 1 3 699.00 3 699.00 4 401.81
GK nVidia GF 6600GT GB silent 256MB DDR3,2xDVI,TVout,PCIEx16 - cca 4 mesice nova, vymenena pri reklamaci
ZD ZDROJ FSP350-60THN (BLUESTORM II) (FORTRON) 350W ATX
je problem v graficke karte?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: je problem v graficke karte?
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
Nemáš se za co omlouvat. Tohle fórum tu je kvůli problémům s PC
Jinak může to být grafikou, ale třeba i paměťma. Zkus odpojit a pořádně zapojit monitor, pokud máš na desce integrovanou grafiku, tak vytáhni ze slotu tu 6600 a zkus to rozjet pod tou integrovanou (možná bude potřeba to v BIOSU na tu integrovanou přepnout). Nebo si můžeš zkusit od někoho půjčit jinou grafiku a vyzkoušet
Nemáš se za co omlouvat. Tohle fórum tu je kvůli problémům s PC

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
dekuji za vrele privitani :)
nevim jestli je to mozne, ale ta zakladni deska nema zadnou integrovanou grafiku, takze jsem nemel moznost to vyzkouset... takze asi jedine co mi zbyva je poridit si jinou grafickou kartu a doufat..
nevim jestli je to mozne, ale ta zakladni deska nema zadnou integrovanou grafiku, takze jsem nemel moznost to vyzkouset... takze asi jedine co mi zbyva je poridit si jinou grafickou kartu a doufat..

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
zkus se první zeptat kamarádů, jestli se jim doma nějaká do tvého slotu neválí.jen na vyzkoušení. nemusí to být jen grafikou a mohl bys zbytečně vyhodit peníze.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
někdy jde podle beep code (pípání) určit chyba tak nám ho sem napiš jakej je
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Vzhledem ke stáří té grafické karty jsi s největší pravděpodobností nedostal novou, ale repas - tudíž se mohlo stát, že je opět vadná. Výměna za repas je zcela běžný postup, u starších zařízení.
Zkus grafiku vytáhnout a znova zasadit do slotu, občas se může stát, že zatáneš za kabel a pohne se. Podle toho pískání bych to tipoval.
Zkus grafiku vytáhnout a znova zasadit do slotu, občas se může stát, že zatáneš za kabel a pohne se. Podle toho pískání bych to tipoval.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
vytahnout a vratit kartu zpatky jsem uz zkousel, ale bez vysledku... ale zase jsem zjistil, ze na tom neco stercha, jenom nevim jestli to byl sroubek nebo nejaky plisek a taky nevim, jestli to tak ma byt nebo je to spatne
s tim repasem je to mozne, protoze kdyz jsem si predloni chtel koupit novou GK stejneho typu, kvuli lepsimu vykonu, ale uz ji nemeli..
urcite se pokusim od nekoho sehnat nejakou grafiku na vyzkouseni a zjistim i to pipani a zitra dam vedet
s tim repasem je to mozne, protoze kdyz jsem si predloni chtel koupit novou GK stejneho typu, kvuli lepsimu vykonu, ale uz ji nemeli..
urcite se pokusim od nekoho sehnat nejakou grafiku na vyzkouseni a zjistim i to pipani a zitra dam vedet
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Chrastit by nic nemělo, je možné, že je něco utrženého pod chladičem a potom by to mohl být problém. Nicméně i kdyby, tak následky už se projevily.
dobre rano.. tak jsem si to vcera poslechl a rekl bych ze to je jedno delsi pipnuti a pak velmi rychle za sebou kratke. bylo to tak rychly az se mi nechce zdat, ze by mi to melo neco rict
ma to pasivni chladic, ale i tak se tam asi mohlo neco uvolnit no..

ma to pasivni chladic, ale i tak se tam asi mohlo neco uvolnit no..
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Také dobré, ale moc nepotěším.
http://bioscentral.com/beepcodes/awardbeep.htm
V tabulce je hned na prvním místě uvedeno Tvé pípnutí. Indikuje chybu grafické karty, popřípadě výstupu...Můžeš odzkoušet monitor i s kabelem?
http://bioscentral.com/beepcodes/awardbeep.htm
V tabulce je hned na prvním místě uvedeno Tvé pípnutí. Indikuje chybu grafické karty, popřípadě výstupu...Můžeš odzkoušet monitor i s kabelem?
to me nenapadlo.. me vlastne staci i to, kdyz si odzkousim monitor s kablem na jinem pocitaci ze... diky za radu, vyzkousim co nejdriv to pujde
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus provést Clear CMOS.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Levný PC ke karte GTX 1660 Super
od michal84 » 11 dub 2025 15:45 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 35
- 7979
-
od Kogaku