wifi na Huawei EchoLife HG520i
wifi na Huawei EchoLife HG520i
Ahoj, mám problém. Od O2 jsem koupil tenhle modem a zapojil nastavil spustil wifi atd. Net šlape vpohodě, akorát wifi nejde. Najde jí to, ale pak to nechce fungovat. Mám ipod touch a mám tam u té sítě plný signál ukázaný a na tu wifi se připojím, ale pak když spustím prohlížeč tak to píše že internet není dosupný nebo něco takového. Jinak všechny wifi na ipodu jsou, nevím proč tady to nejde...zkoušel jsem se dívat do nastavení modemu, ale moc se v tom nevyznám a nevěděl jsem co by mohlo pomoct. Díky za rady...
Re: wifi na Huawei EchoLife HG520i
ahoj,mám uplně stejný problém akorát mám T-Mobile G1.. poradte pln nwm vůbec co stím..

Nedávno jsem to instaloval. Volal jsem na podporu a technik radil samé nesmysly. Takže jsem se přihlásil do modemu, tam ručně zapnul wifi na enable (technik se dušoval že je vše zaplé a líst se tam nemusí), jsou tam vypsané podrobnosti sítě i síťový klíč ten budeš potřebovat). Dále si vytvoř připojení v ipodu nebo v pc ručně. A už to pojede na dhcp.
Oni totiž při prodeji nabízí variantu nainstaluj si sám nebo zaplať si technika, takže raději všichni platí a mají to bez problémů, ale kdo nezaplatí tak ať si poradí sám. Holt mu to dají vypnuté a do manuálu to nenapíšou a zoufalci stejně toho technika zaplatí, je to hnus jednání.
// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a ještě nikdo po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007
Oni totiž při prodeji nabízí variantu nainstaluj si sám nebo zaplať si technika, takže raději všichni platí a mají to bez problémů, ale kdo nezaplatí tak ať si poradí sám. Holt mu to dají vypnuté a do manuálu to nenapíšou a zoufalci stejně toho technika zaplatí, je to hnus jednání.
// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a ještě nikdo po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
No, já sem to nainstaloval bez technika a fungovalo to, jenže najednou z ničehonic se pos**** wifi. Nic s tim nešlo dělat, tak sem to celý restartoval. Dva dny to fungovalo a pak zase najednou nic. Hlásí mi to omezené nebo žádné připojení. Nevíte náhodou co s tim? Restartovat mě to nebaví.
Hle je to jednoduchi připojte přez LAN a do prohlížeče zadejte http://10.0.0.138 Login:admin Heslo:admin připojí vás to na nastavení modemu dejte záložku BASIC a poté zvolte wirelles. hned nahoře bude ENABLE a DISABLE zaškrtni ENABLE (zapnuto) u modemu se rozsvítí kontrolka. pokud chcete pojmenujte si síť přednastaveno je internet. poté si zkopírujte KEY (klíč) pro pozdější 1. připojení přez WI-FI. Odpojte LAN kabel. Přez wi-fi v notebooku nebo počítači najděte vámi pojmenovanou síť (pokud ste nepřenastavily bude tam internet).Teď se vás to zeptá na klíč zadejte nebo zkopírujte do kolonky a hotovo jste připojeni. POZOR ENABLE a DISABLE je tam dvakrát ENABLE dejte jen u toho nahoře to dole neřešte.A pokud si nenastavíte jen jednu síť objeví se vám dvě sítě je to jedno ale může to klamat Jedna bude VOIP a druhá ta co jste si nastavily. ale fungovat by měli obě.
- jimmy3
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ještě doplním, původní wep klíč změn na ten co je zespoda modemu, ten původní mají všechny hg520i od výroby takže větší pravděpodobnost že se ti tam někdo může připojit
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
A nevíte jak teda u Huawei vypnout tu VoIP síť? Díky, Miki55.
//EDIT:
Stačí v nastavení modemu v obecné/wifi změnit počet SSID na 1 (z továrny 2).
//EDIT:
Stačí v nastavení modemu v obecné/wifi změnit počet SSID na 1 (z továrny 2).
92% teenagerů poslouchá Hip hop, jestli patříš mezi zbylých 8% tak si to dej do podpisu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 5367
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:58