PC: bude dobry vykon?

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

vampi
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

PC: bude dobry vykon?

Příspěvekod vampi » 01 bře 2009 12:00

Dobrý den chtěl bych se zeptat zda moje nove slozene pc bude stacit na dnesni hry na nejvetsi detaili tak v rozliseni 1680/1050 nebo 1280/ na neco nebo jak to je a kdy by ne tak mi poradte co mam zmenit (max 17800Kč) ? a jeste by me zajimalo jak natom bude cele PC z hlukem ? bude dobre ticho ? dekuji
PC: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... MQ701N5R01

Reklama
zao
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: PC: bude dobry vykon?

Příspěvekod zao » 01 bře 2009 12:12

postavím ti to na czc a potom si to vyhledáš na alfě ok jinak tam máš takový menší chybky třeba chladič by ti na to nešel taky máš desk uco by ti ubírala na výkonu cpu a tak takže ti to postavím a bude aji s ohledem na ticho

//edit: jo a eště budeš taktovat?? že si vybral BE
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 01 bře 2009 12:26

Místo tříjádra bych bral X4. Některé aplikace a hry mají s tříjádrem problémy, nehledě na to, že jejich "stavba" se mi ani náhodou nelíbí..

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 01 bře 2009 12:29

ne sorry jinak nejde to postavit na desce se sc AM3 za ty prachy to by si potom trpěl na grafice slabší takže takhle je to v celku dobrý akorát gk bude trochu hlučnější v zátěži a možná bude trochu šustět aji ve winech a taky chladič cpu není jeden z nejtišších takže http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=63107 to bude lepší volba i účinější jen si trošku doplatíš

//edit co se ti nelíbí na stavbě to že mají jedno jádro zamčený který jde zatím odmčít v biosu a máš z toho plnohodnotný X4 ale musíš mít štěstí na to že to není X4 s podělaným jedním jádrem který vyply ale stejně budeš mít furt X3 kterej má dobrej výkon je to dobrá volba
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 01 bře 2009 15:24

Vybral dobrou sestavu.I ten tříjadrový Phenom bude dobrou volbou.Chladič procesoru i ve ventilátor ve zdroji jsou poměrně tiché.Hlučná bude jen grafika.Radeony 4870 jsou hlučnější skoro všechny.O něco tišší grafika s podobným výkonem je GeForce 260.Takže záleží na tobě jestli si připlatíš za tišší chlazení.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nízký výkon u CPU Ryzen 3 1200 Příloha(y)
    od Votasini » 02 úno 2025 14:46 » v Problémy s hardwarem
    12
    4858
    od RIKI22 Zobrazit poslední příspěvek
    03 úno 2025 17:53

Zpět na “Vše ostatní (hw)”