Dobrý den
Mam pc připojen v domácí síti a potřeboval bych vědět zda při napadení druhého pc nějakou havětí mohu i já chytit tuto nákazu?Pokud ano mohly by jste my prosím poslat návod na nastavení brány firewall sys. windows aby druhý pc neměl absolutně žádný přístup do mého.
Děkuji za odpověd.
Windows firewall pomoc
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Windows firewall pomoc
Zdravím. A vítej zde na foru.
Pokud bude jeden počítač v síti napaden. Je velice pravděpodobné, že nákazu chytne i ten tvůj. Ikdyby ne je možné , že si ho přeneseš na dvd či jiném mediu ( např. vypalil si data na nakaženém pc a chceš se na ně podívat na tom tvém pc). Proto doporučuji použít kvalitní antivir (např. avira není špatná) a kvalitní firewall (kerio atd viz.faq).
Pokud bude jeden počítač v síti napaden. Je velice pravděpodobné, že nákazu chytne i ten tvůj. Ikdyby ne je možné , že si ho přeneseš na dvd či jiném mediu ( např. vypalil si data na nakaženém pc a chceš se na ně podívat na tom tvém pc). Proto doporučuji použít kvalitní antivir (např. avira není špatná) a kvalitní firewall (kerio atd viz.faq).
Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
A nevíte tedy jak správně nastavit firewall od windows aby nemel přístup druhý pc na můj?Jsem naprostý lajk a nevím jak se nastavuje např,Kerio.
Děkuji za odpověd.
Děkuji za odpověd.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Windows firewall nemá skoro žádné možnosti nastavení. Stáhni si nějaký jiný. Třeba Zone Alarm, Kerio, Comodo a návodů na nastavení je na netu spousta
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zdravím, mohu ti z osobní zkušenosti doporučit Sunbelt personal Firewall. Mě přijde celkem slušný, i když někdy se mě ptá na každou blbost, je to účelné. Tedy pokud by se chtěl z PC někdo dostat do toho tvého, měl by ti to oznámít. Navíc je v CZ a ikdyž ti vyprší zkušební lhůta je stále použitelný.Mám ho na svých 2 PC a jak jsem psal, jse spokojený.
+ jak psal .luba. , tak to chce i kvalitní antivir.
+ jak psal .luba. , tak to chce i kvalitní antivir.
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”