CAu predchozi otazku jsem uz vyresil Tedka mam problem s tim ze kdys nahraju Video ma Zvuk jak se ho mam zbavit abych mnel video neze zvuku ??? existuje editorovaci Program?? nebo naka lehci moznost ??
// Přesunuto do vhodnější sekce. Do sekce "Grafika a grafické programy" se to opravdu nehodí. Tam vkládej pouze dotazy na grafiku (design) a programy s tím spojené. Díky!
// mike007
Video bez zvuku
Re: Video bez zvuku
Jakou otázku? Video je široký pojem, jestli je to MPEG1, 2 nebo nějaký DivX, Xvid potom:
Virtual Dub MPEG-2 1.6.19
Virtual Dub MPEG-2 1.6.19
ptal jsem se jak ulozit video v programu (SuperDVD Video Editor) a to uz sem vyresil _tedka mam problem s tiimto
Hele format bud wmv nebo Avi aj Mpg ...
A co tak to video už nahrávat beze zvuku, když už dopředu víš, že zvuk nebudeš potřebovat? Záleží ovšem, jestli program, ve kterém to nahráváš, umožňuje nahrávání zvuku vypnout. Jinak, pokud to máš v .avi a snad i ve .wmv by to mělo jít téměř v každém video editoru tak, že to do něj vložíš, audio stopu vymažeš a necháš znovu přepočítat jen obraz.
Udělen trvalý BAN za opakovanou provokaci ostatních uživatelů fóra.
Rimens píše:ptal jsem se jak ulozit video v programu (SuperDVD Video Editor) a to uz sem vyresil _tedka mam problem s tiimto
Nechápu o čem mluvíš.
Rimens píše:Hele format bud wmv nebo Avi aj Mpg ...
Tak potom nahoře máš řešení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1103
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek