zdravicko nevim jestli u vas je nejaky typek ktery rozumy php fusion 7 ale ja doufam ze jo. php podpory maji malou navstevnost webovek proto malo kdo pomuze ale u pc-help mi pomuzete vzdy tak doufam ze neva ze to pisu sem§§§§
mam velky problem, stahl jsem si gamer17 šablonu ,kde nejde article neboli články. kdyz napisu clanek v jine sablone tak mi clanky jdou ale v teto sablone napriklad vytvorim kategorii akční . jako článek napišu Crysis , pak se vetsinou pise kratky popis + celý članek. problem je ze se mi objevy jen napriklad
crysis
super hra v 3d grafice
pak kliknu na crysis a misto clanku se mi objevy
.Crysis.
uz nevim co mam delat. pokud ste moji chybu nepochopily tak kliknete na http://www.gameworld.7u.cz a najedte si na clanky....je to dosti nutny a na zadnym fore my jeste nepomohli pry nevedi vcem je problem. moje icq 359033762 nebo skype pavelpavel7004.... diky moc predem
php fusion ani php podpora nepomaha! Vyřešeno
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: php fusion ani php podpora nepomaha!
Redakčním systémům jako je PHP Fusion a spol. nijak nehovím, ale zkus pošátrat v nastavení, jestli nemáš něco vypnutý, nebo si projít kód, pokud tomu rozumíš..v případě se na něj vykašlat a stáhnout si jiný theme, kterých je na netu fůra 

- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
bohuzel vse je zapli spravne misto slova blaficek se mi tam objevy .black. ale kdyz pozmenim sablonu na jinou tak mi to jde
Tak to už nevím, a není tam zaplá nějaká anglická korekce chyb, když ti to takhle mění text?
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ne proste vsechno je ok aale vis jak par lidicek si udela web php podporu a pak stebe delaji dementa ze ti to ukazuje spravne tak nevim no proste dam tam jinou sablonu a vsechno de. dam tam tuhle sablonu a nejde to ale ta sablona je nejlepsi a nejhezci vytvor pto muj web a proste nemuzu rozjet svuj projekt jelikoz article mi usnadni dost prace treba v recenzich
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak podtrhnuto a zaskrtnuto,,, chyba jsem nakonec opravil saam a nahodne :-) takze se to muze klidne vymazat toto tema
Tady se nemažou vyřešené topicy viewtopic.php?f=85&t=26719&p=160986#p160986
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: php fusion ani php podpora nepomaha! Vyřešeno
aha omlouvam se ja sem asi jedinej kdo si tu necetl pravidla pardon celymu tymu
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení