z Mozilly zmizely vsechny zalozky
z Mozilly zmizely vsechny zalozky
cau, mam problem, dneska jsem vypl PC "na tvrdo" a z Mozilly mi zmizely vsechny zalozky, ulozena hesla a historie zustala, je nejaky zpusob jak zalozky obnovit? kde je soubor do ktereho se zalozky ukladaji?
AMD Athlon 64 3000+, 2,5 GB RAM, NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB), HDD: WD 80 GB, WD 500 GB, OS: Windows XP Professional (32-bit), Fedora 16
NB: HP ProBook 4710s, Intel Core 2 Duo 2,1 GHz , 4GB RAM DDR2, ATI Mobility Radeon HD 4330 (512 MB), HDD: WD 500 GB, OS: Windows 7 Ultimate (32-bit)
NB: HP ProBook 4710s, Intel Core 2 Duo 2,1 GHz , 4GB RAM DDR2, ATI Mobility Radeon HD 4330 (512 MB), HDD: WD 500 GB, OS: Windows 7 Ultimate (32-bit)
Re: z Mozilly zmizely vsechny zalozky
AMD 64 X2 5600+, Gigabyte GA-MA69G-S3H, 4GB DDR2 800Mhz Patriot, Radeon Saphire HD 4670 GDDR3 512MB, 750GB + 200 GB WD, Akasa 400W
Zálohy hledej v:
C:\Documents and Settings\***\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\###.default\bookmarkbackups
*** = uživatel (účet Win)
### = hash (náhodné znaky)
Osobně jsem všechny záložky Firefoxu smazal a používám přímo ve Firefoxu oblíbené IE, a také do nich ve Firefoxu ukládám nové. V tomto vláknu v prvním článku je návod jak na to: viewtopic.php?f=3&t=38558&start=0
C:\Documents and Settings\***\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\###.default\bookmarkbackups
*** = uživatel (účet Win)
### = hash (náhodné znaky)
Osobně jsem všechny záložky Firefoxu smazal a používám přímo ve Firefoxu oblíbené IE, a také do nich ve Firefoxu ukládám nové. V tomto vláknu v prvním článku je návod jak na to: viewtopic.php?f=3&t=38558&start=0
- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Doporučuji potom zálohovat nastavení Firefoxu pomocí MozBackup, zálohuje záložky, historii, veškeré tvoje nastavení prohlížeče, ze kterého velice snadno v případě potřeby všechno obnovíš
Program je free a v češtině
http://www.slunecnice.cz/sw/mozbackup/
Program je free a v češtině
http://www.slunecnice.cz/sw/mozbackup/
A co tak Obnova systému, to by nepomohlo?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4289
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
05 kvě 2025 14:38
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”