Nazdar,
teď jsem si nainstaloval XPčka na Nb HP Pavilion dv6930us. HP oficiálně nemá moc podporu pro XP, takže moc ovladačů jsem na jejich stránkách nenašel, takže jsem stahoval přímo od Intelu - grafika a wifi a pak přímo od Realteku - pro zvukovku Realtek high definition audio.
Vše jsem nainstaloval a zprovoznil, zvuk a vše funguje, takže dobrý, ale problém je když chci nahrát zvuk přes mikrofon - používám k tomu funkci ve Windows "Záznam zvuku", ale to nejde dokončit, neběhá tam žádný pohyb, že by se nahrávalo a jakmile dám stop, tak mi vyskočí chyba:
K dokončení operace není dostatek paměti. Zvětšete volnou pamět ukončením několika aplikací a akci zopakujte!
Přitom paměť vytížená vůbec není, NB má 4Gb, u 32bit verze OS se tedy využívá těch cca 3336mb. Jinak přes správce úloh se v momentě hlášky využívá cca 410mb.
mikrofon funguje. Odzkoušel jsem to ve Skypu a vše v pohodě, tak kde je chyba?
dík za rady
Záznam zvuku ve Windows nejde (není dostatek paměti)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Záznam zvuku ve Windows nejde (není dostatek paměti)
A není to nedostatek místa pro ukládání toho zvukového záznamu?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
No to já vůbec nevim, ale na disku je 232Gb volného místa, takže ani tim to nebude. Každopádně vše funguje a pro nahrávání zkusím sehnat nějaký prográmek třetí strany..
Ale kdyby někdo věděl, čím by to mohlo být, tak dejte vědět. Celý dopoledne jsem trápil stejdu Googla a taky mi nepomohl
Necituj, když odpovídáš bezprostředně na předchozí příspěvek. Citace odstraněna. Pic
Ale kdyby někdo věděl, čím by to mohlo být, tak dejte vědět. Celý dopoledne jsem trápil stejdu Googla a taky mi nepomohl

Necituj, když odpovídáš bezprostředně na předchozí příspěvek. Citace odstraněna. Pic
-
- Pohlaví:
Ani bych se tím nezabýval, protože ten program ve Win je na dvě věci. Můžeš vyzkoušet jednoduchý a free Audacity. Pro běžné nahrávání postačí a dají se s ním dělat i střednětěžká "kouzla".
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Test, který je v Ovládací panely - Zvuky a zvuková zařízení - záložka Hlas a pak Test zařízení - jsi zkoušel? Pokud to nejde ani zde, máš nějakou chybu v nastavení, nebo chybí nějaký ovladač, či je chybný.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7961
-
od zeus