Ahoj vsem
Prosim o radu mam grafickou kartu Asus EN9800GT 512M,procesor AMD dual core 5200+,zakl.desku MSI K9NG 6 s GM-V,2 ram 1G Kingmax 800Mhz,OS Win profi a SP3,zdroj 400W,Directy 9.0c
a ted problem:),pokud zacnu hrat hry treba Bioshock a Oblivion muzu mezi nima normalne preklikavat alt+tab a obe hry v pohode jdou.
ted jsem vsak zacal hrat hry po netu Ragnarok a WOW a ten problem je ,ze pokud spustim hru na internetu,a zaroven chci hrat hru treba ten Oblivion tak preklikavani s Alt+tab neni mozne,nebot hra na intrenetu se mi NEZOBRAZUJE.naskoci sice okno s hrou,je slyset zvuky ze hry,ale okno je jen cerne:((.
stava se to i kdyz spustim i dve hry po netu najednou jedna se proste nezobrazi:((
a perlicka nakonec pokud spustim jen jednu hru na intrenetu a prihlasim se do ni vicekrat a hraji v okne mohu mit oken treba 10 , vse slape a mohu preklikavat uplne normalne
je to normalni ze pokud je v kazde hre jine rozliseni ze to graficka karta neveme?
prosim o radu co s tim,nebo alespon ujisteni ze je to normalni a proste to jinak nepujde
Dikas
problemek s grafikou asus 9800
Re: problemek s grafikou asus 9800
ty máš spuštěný dvě hry zaráz??? co to má za význam?? a s tím rozlišením je to možný takže ho skus dát u obou her stejný a uvidíš
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
jj dve hry naraz -proste treba ve hre mas obchodnika ktery prodava,nebo za tebe expi tvuj homun :)) herni vyrazy proste jsou tam akce ktere nevyzaduji aby jsi byl stale ve hre.A tak haraji neco jineho a o bcas tam juknu:).
A rozliseni to jsem samozrejmne vyzkousel, ale tim to neni dal jsem stejne rozliseni u obou ,a stale jedna hra v okne zcerna:((.
nebo je slaba graficka karta? internetove pripojeni mam 10M tam problem asi nebude ,ale nvm.
A rozliseni to jsem samozrejmne vyzkousel, ale tim to neni dal jsem stejne rozliseni u obou ,a stale jedna hra v okne zcerna:((.
nebo je slaba graficka karta? internetove pripojeni mam 10M tam problem asi nebude ,ale nvm.
kdyžtak to zítra zkusím jak to pošlape mě,dnes už se mě to nechce dělat tak musíš počkat do zítra a nebo se tady najde někdo ochotnej a zkusí to
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1531
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 srp 2024 07:13