WoWko - Nelze se připojit
WoWko - Nelze se připojit
čau, už jsem to psal na forum serveru kde hraju ale tam nikdo nenašel odpověď tak to zkusím tady protože vím že tu dost lidí hraje wowko.... Dosta často se mi stává (vlastně každý den několikrát), že se připojím do hry až na několikátý pokus normálně se zaloguju pohoda naběhne hra ale nenaskoči žádné kanály jen messeage of day stojím na místě můžu se jen točit dokola a okolo sebe mám buď jen prostředí nebo postavy ale Unknow ostatní mě vidí jako online ovšem když mi napíší zpráva mi samozřejmě nedojde (to protože mi spadne internet viz další poznámka) ... nejhorší je, že MI TO SHODÍ INTERNET tzn. musím běžet dolů k routeru a restartovat ho ... tento problém se opravdu vyskytl každý den několikrát avšak po 3 pokusech a restartech hra naběhal ovšem dropnul sem T5 headu (ano už mám podezření, že za to snad může i nový eq) a tento probém se umocnil tak, že se loguji na cca6 pokus a právě teď když píšu tento topic se nemůžu příhlasit vůbec po 10 pokusech ... Cache promazané mám ..vypnuté addony nepomáhají.. a routerem myslim že to nebude protže to opravdu žádná jiná hra (MP) nedělá .. nechci ten router zničit todle mu opravdu nesvědčí a tak se ptám ... ví někdo čím by to mohlo být.. má podobný problém.. díky moc za připomínky...
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: WoWko - Nelze se připojit
Pokud ses jednou přihlásil, chyba u tebe nebude (snad
)...
1. Zkus jiný server a napiš jak se tváří tvoje hra : ))
2. Zkus si na tvým serveru udělat jiný acc
3. Pokud to samé, reinstaluj hru...
Dej vědět jak to dopadlo..

1. Zkus jiný server a napiš jak se tváří tvoje hra : ))
2. Zkus si na tvým serveru udělat jiný acc
3. Pokud to samé, reinstaluj hru...
Dej vědět jak to dopadlo..
jo na to můžu odpověďět hned ... na tom serveru mám více ACC a dělá to jen jeden..na tom acc co to dělá mám postavu i u Ali a u té se mi to co pamatuji nikdy nestalo , reinstal jsem zkoušel když se problém objevil a nic se jím nevyřešilo...
Jdi do adresáře hry a smaž "vnitřnosti" složky Cache a Složky Account nacházející se ve složce WTF 

Cache sem zkoušel promazávat již dříve jak sem psal..zkusil sem ted smazat i složku accounts ve slžce WTF ale beze změny přešlapoval sem si to u spirita u kara kde sem byl naposledy a zase mi to shodilo internet 
::další nápady?

::další nápady?
napadá vás něco?
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Obrat se na vedení serveru a at ti zálohujou postavu a zkusí ji znova vložit do hry..
Potom at ti ji prevedou na jiny acc.. Ty s tím nic jinyho neudelas..
Potom at ti ji prevedou na jiny acc.. Ty s tím nic jinyho neudelas..
Tohle je myslim chyba serveru, většinou se to stává, když server spadne.
Ok zkusím jim napsat s odkazem na tuto diskuzi
pak napíšu výsledek ... zatím díky
pak napíšu výsledek ... zatím díky
čau kontaktoval jsem člena GM týmu zde je jeho vyjádření :
Zdravím,
na Tvou postavu jsem se přihlásil a vše proběhlo bez problémů. Chyba není na straně serveru, ale někde v komunikaci mezi Tvým počítačem a serverem.
Když si představíš trasu, kterou packety odeslané směrem od Tvého klienta, nebo k němu ze serveru, musí urazit, tak někde mezi nimi je chyba.
Tvá hra --> (softwarový firewall) --> operační systém --> (firewall operačního systému) --> síťová karta --> síťové zařízení v domácnosti (router/ADSL modem/apod.) --> (hardwarový / softwarový firewall síťového zařízení) --> síťová zařízení poskytovatele internetu a jejich firewally HW i SW --> server.
Zpětně to pak funguje v zasílání dat ze serveru, akorát v opačném pořadí. Chybu serveru můžeme vyloučit, protože jsi jediný hráč, který s tímto má problém a chyba databáze nenastala, protože se na postavu lze přihlásit z jiného počítače. Můžeš si to zkusit tak, že zajdeš k někomu, kdo není na stejné síti jako Ty a spustíš hru od něj. Pozor, ať Ti neodkouká heslo, případně si ho pro jistotu hned po návratu domů změň.
Převedení postavy na jiný účet je nejen nemožné na našem serveru, ale ani by to nepomohlo, takže řešení, které je popsané na fóru, které jsi nám zaslal, v tomhle případě nelze aplikovat a ani nepomůže.
V polovině případů, kdy jsem podobné věci řešil, byla chyba v softwarovém firewallu a nejčastěji v jedné z novějších verzí antivirového programu AVG. Další chyba ve druhé polovině případů pak nastala díky vadnému, či chybně nakonfigurovanému domácímu routeru/modemu.
Příčinu problému bych tedy hledal tam.
To, k čemu dochází je, že server odešle data Tvému klientovi, ale tato data se po cestě ztratí a klient se zasekne při čekání na jejich přijetí. To, že Ti to dělá postava na levelu 70 je způsobené tím, že takto vyskillované postavy obsahují mnoho dat, která jsou na Tvůj počítač zaslána a kvůli chybě připojení nedorazí v pořádku.
S pozdravem
Lonewolf.
add:
Ještě k tomu routeru - napadla mě jedna věc - jestli ho můžeš obejít, tak bys něco mohl zkusit - odpoj router, připoj se k síti přímo z počítače a pokud to bude fungovat, je to opravdu routerem. Pokud ne, tak ještě tenhle problém může způsobovat síťová karta, nebo její ovladače. Včera jsem tohle nenapsal, ale vyzkoušej taky aktualizovat ovladače síťové karty - a v některých případech pomůže i aktualizace DirectX. Tohle by mohlo pomoct ještě v případě, že by nepomohlo obejití routeru, případně pokud by jsi router vůbec nemohl "obejít".
------------------------------------------
Já router obejít nemohu takže zkusím aktualizaci ovladačů od síťovky pokud to nepomůže tak mám smůlu
Nový router kvůli wow kupovat nebudu 
Zdravím,
na Tvou postavu jsem se přihlásil a vše proběhlo bez problémů. Chyba není na straně serveru, ale někde v komunikaci mezi Tvým počítačem a serverem.
Když si představíš trasu, kterou packety odeslané směrem od Tvého klienta, nebo k němu ze serveru, musí urazit, tak někde mezi nimi je chyba.
Tvá hra --> (softwarový firewall) --> operační systém --> (firewall operačního systému) --> síťová karta --> síťové zařízení v domácnosti (router/ADSL modem/apod.) --> (hardwarový / softwarový firewall síťového zařízení) --> síťová zařízení poskytovatele internetu a jejich firewally HW i SW --> server.
Zpětně to pak funguje v zasílání dat ze serveru, akorát v opačném pořadí. Chybu serveru můžeme vyloučit, protože jsi jediný hráč, který s tímto má problém a chyba databáze nenastala, protože se na postavu lze přihlásit z jiného počítače. Můžeš si to zkusit tak, že zajdeš k někomu, kdo není na stejné síti jako Ty a spustíš hru od něj. Pozor, ať Ti neodkouká heslo, případně si ho pro jistotu hned po návratu domů změň.
Převedení postavy na jiný účet je nejen nemožné na našem serveru, ale ani by to nepomohlo, takže řešení, které je popsané na fóru, které jsi nám zaslal, v tomhle případě nelze aplikovat a ani nepomůže.
V polovině případů, kdy jsem podobné věci řešil, byla chyba v softwarovém firewallu a nejčastěji v jedné z novějších verzí antivirového programu AVG. Další chyba ve druhé polovině případů pak nastala díky vadnému, či chybně nakonfigurovanému domácímu routeru/modemu.
Příčinu problému bych tedy hledal tam.
To, k čemu dochází je, že server odešle data Tvému klientovi, ale tato data se po cestě ztratí a klient se zasekne při čekání na jejich přijetí. To, že Ti to dělá postava na levelu 70 je způsobené tím, že takto vyskillované postavy obsahují mnoho dat, která jsou na Tvůj počítač zaslána a kvůli chybě připojení nedorazí v pořádku.
S pozdravem
Lonewolf.
add:
Ještě k tomu routeru - napadla mě jedna věc - jestli ho můžeš obejít, tak bys něco mohl zkusit - odpoj router, připoj se k síti přímo z počítače a pokud to bude fungovat, je to opravdu routerem. Pokud ne, tak ještě tenhle problém může způsobovat síťová karta, nebo její ovladače. Včera jsem tohle nenapsal, ale vyzkoušej taky aktualizovat ovladače síťové karty - a v některých případech pomůže i aktualizace DirectX. Tohle by mohlo pomoct ještě v případě, že by nepomohlo obejití routeru, případně pokud by jsi router vůbec nemohl "obejít".
------------------------------------------
Já router obejít nemohu takže zkusím aktualizaci ovladačů od síťovky pokud to nepomůže tak mám smůlu

- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Co to je za server, GM (popřípadě admin kterej umí takto jenom kecat tak je pěknej debil)
Pokud si se na jeden acc přihlásil a na druhý ne, JE CHYBA V SERVERU a v žádném případě u tebe..
Pošli ho na tohle fórum, jám u to vysvětlím..
Pokud si se na jeden acc přihlásil a na druhý ne, JE CHYBA V SERVERU a v žádném případě u tebe..
Pošli ho na tohle fórum, jám u to vysvětlím..
Tak deb/l bych řekl že to nebude. Na pc- help jsem ho při kontaktu odkázal sám sem chtěl napsat odpvěď pro ostatní ovšem nechtělo se mu registrovat. btw. je to server Czechwow....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2487
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 08:55