shoda media player a codek
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
shoda media player a codek
dobrý den,mám problém stahovala jsem dětem hry,pohádky a písničky a zjistila jsem,že nemám shodný codek s media player a nebo komponenty.Instalovala jsem si nějaké codeky,ale bohužel nic nejde,měla jsem zde odborníka na pc a pokaždé mu šlo pustit mluvené slovo i dvd,ale mě bohužel né....co dělám špatně a jakým postupem jít.Mám mikrosoft office word 2003,zkoučela jsem stáhnou i internet explover 8 tak si myslím,že někde je,ale bohužel nevím,kse do instalovat tak věsměs vše mam na ploše nebo ty media a codeky přímo na internatu prohlížeči.Prosím pomožte,mám internet pouze do pátku,špatný signá,ale za 4dny už umím dost tak to spolu snad zvládnem.Děkuji za sebe i za děti.Lenka Dubova
- Martimos
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: shoda media player a codek
Nejsem si jistej jestli jsem všechno správně pochopil, ale pokusím se aspoň trochu pomoci. Zkusíme to takto. Odinstalujte všechny kodeky, které jste instalovala. Poté si stáhněte Ccleaner a pomocí tohoto návodu pročištěte počítač. Restartuje pc, stáhněte a nainstalujte K-lite Codek pack. Teoreticky by poté měli jít všechny videa a hudba přehrát v Windows Media Playeru. Kdyby to stále nešlo, můžete zkusit multimédia přehrát pomocí KMPlayeru. Pokud jsem špatně pochopil váš problém, zkuste více popsat co přesně nejde popř. jakou to hlásí chybovou hlášku apod..
Jednoduchost je maximální propracovanost. - Leonardo da Vinci
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3569
-
od aloe
Zobrazit poslední příspěvek
27 čer 2024 22:18
-
-
VWware Workstation Player-nelze vytvořit virt.Windows. Příloha(y)
od ski1961 » 26 srp 2024 14:46 » v Programy ke stažení - 6
- 5208
-
od ski1961
Zobrazit poslední příspěvek
26 srp 2024 15:48
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”