mám následující problémy se software:
-nejde bluetooth (nenalezne nic, nenalezne ho nic)
-dělá problémy aplikace internet connections (tzn.sekne se a připojuje k síti 4x dýl než ostatní počítače)
-nejsou vidět náhledy obrázků (ve složce-což dřív byly)
-ještě by se něco našlo
jaký ovladače mám přeinstalovat ?? (pokud jde o ty obrázky např..to opravdu nevím)
ještě poznámka--hledáte ovladače na netu? na mém recovery cd nevím,jak je poznat. koncovky typu aod, cri, imz mi nic neříkají .
reinstal ovladačů? Vyřešeno
Re: reinstal ovladačů?
Reinstalem, tedy nainstalováním nových ovladačů přes staré si uděláš jedině ještě větší bordel v systému ...
tak prosím poraď něco jiného. zatím jsem pouze nějaké aktualizovala../např wifi.. a zatím mám pocit že se to připojuje líp...ale ukáže čas.
Nejlepší je v nouzovém režimu odinstalovat staré ovladače, restartovat a nainstalovat nové.
A jak poznám, které bych měla přeinstalovat ? Přece nebudu kvůli pár neduhům instalovat úplně všechny.
// tim reinstalem jsem měla na mysli i to,že to předtim resetnu
// tim reinstalem jsem měla na mysli i to,že to předtim resetnu
Wi-Fi a BT by melo stacit ve spravci zarizeni aktualizovat ovladace (pokud by ti tvrdil ze uz mas nejaktualnejsi verzi tak odebrat zarizeni a pak zase pridat) ale ty nahledy ve slozkach nesahala si na nastaveni efektu? tam totiz je i jestli se maj nebo nemaj delat nahledy
edit: instalator ovladace je *.exe
edit: instalator ovladace je *.exe
Tak už mi nejede jenom Bluetooth...odebrala sem vše co šlo, pak zase instalace nového ovladače BT,ale stále nenáchází žádná zařízení (ukončení hledání až moc rychle) a ani ostatní zažízení nemohou najít PC (i když je nastaveno viditelně)..Už nevím co s tím.
Když chci nastavit COM porty, tak mi to napíše že není připojeno BT.. bere to jako kdyby tam žádné BT nikdy nebylo.
//jo, nastaveno videtelně BT-ne pc
Když chci nastavit COM porty, tak mi to napíše že není připojeno BT.. bere to jako kdyby tam žádné BT nikdy nebylo.
//jo, nastaveno videtelně BT-ne pc
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3237
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 20:58
-
-
-
Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem - 2
- 3104