Nero 8 neotvára jpg
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nero 8 neotvára jpg
Nero 8 neotvára žiadne foto(jpg) ak chcem vytvorit prezentáciu alebo pridat foto na cd-dvd a chcem pridat obrázky zo zložky napíše ze formát nemá podporu...... Používam os Vista home premium. Taktiež nie je možné nainštalovat TuneUp-neotvorí exe súbor....... a ani sprievodný manuál txt. Tune Up mám uložený v rar súbore ktorý nemožno rozbalit. Vista má v nastavení otvárat-spústat exe súbory... Foto otvorí samostatne-Nero obrázky nerozpozná. Poradí mi niekto kde je problém????
samael.35
-
- Pohlaví:
Re: Nero 8 neotvára jpg
Zkus nejprve pravou myší kliknout na požadovaný obrázek a zde vyber Vždy otevírat v programu NERO. Pokud to nepomůže pak budeš muset asi Nero přeinstalovat a nezapomenout v průběhu instalace zaškrtnout jaké formáty má otevírat.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo odinstaluj a nainstaluj NERO jak už tady říkal spirit tak kdyby se tam náhodou objevilo tak si zaškrtej formáty a pokud to nepomůže tak je to třeba tím že nemáš plnou licenci
AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dakujem za rady ale tento postup som už skúsil (preinštalovanie) a Nero obrázky "nevidí" aj tak. Licenciu mám v poriadu kedže som si software kúpil pri kúpe pc. Nemoze byt chyba vo Viste-myslým nastavenie čohosi čo som prehliadol? Prešiel som si všetky povolenia Nna inštall,otváranie a pod a nenašiel som nič . Je pre mna záhadou že Vista mi nechce otvorit TuneUp inštalačný súbor,nenáte nápad čo s tým?
samael.35
- erty123456
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zřejmě bude nějak poškozený systém, zde můžeš opravit asociaci souborů ve Vistě.
http://www.winhelponline.com/articles/1 ... Vista.html
http://www.winhelponline.com/articles/1 ... Vista.html
Asus K55VJ
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Notebook na ktorom mám problém ktorý som opísal nie je moj,čo mám stiahnut a použit z odkazu ktorý si mi poslal?
samael.35
- erty123456
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
No v tý tabulce na té stránce si stahni .jpg nebo .jpeg, myslím že to bude v archivu, ten rozbal a bude tam registrační soubor a ten spustíš a automaticky se provede zápis do registru.
Asus K55VJ