Dobrý den před několika minutami jsem měl učet administrator a snazil se zalozit 2. ucet po jeho zalozeni a udeleni prav administratora a restartovani pocitace jsem cekal uvodni obrazovku s moznosti prihlaseni na stary ucet ale ejhle prihlasil jsem se na novy ucet a stary nikde nevi nekdo co s tim?
// Četl jsi pravidla tohoto fóra? „Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.“
// Název, obsahující zbytečná slova (Prosím pomoc) a neobsahující dostatek údajů jsem opravil; příště vol vhodný název sám.
// Dále – v pravidlech se sice píše : „Neobjeví-li se na váš problém delší dobu odpověď, … přidejte odpověď typu
// ,Napadlo vás něco?‘“, ale všimni si, prosím. výrazu „delší dobu“ a nepleť si fórum s chatem. Proto ti následující příspěvek mažu.
// Myloš
// Téma přesunuto do vhodnější sekce
// mike007
Došlo ke smazání učtu ve Windows?* Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím pomoc Smazání učtu
Účet Administrator je vidět pouze v nouzovém režimu.
Jinak je to ve špatný sekci.
Jinak je to ve špatný sekci.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Došlo ke smazání učtu ve Windows?*
aha v tom pripade jak spustim nouzovy rezim
Re: Došlo ke smazání učtu ve Windows?* Vyřešeno
Předpokládám, že ses do účtu administrator nepřihlašoval, nýbrž že jsi měl nastavený autologin.
Vytvořením nového účtu došlo k objevení přihlašovací obrazovky, kde účet administrator standardně není.
Máš následující možnosti:
Vytvořením nového účtu došlo k objevení přihlašovací obrazovky, kde účet administrator standardně není.
Máš následující možnosti:
- Na přihlašovací „Vítejte“ obrazovce zmáčkni 2× za sebou Ctrl+Alt+Del a dostaneš klasický login ve stylu W95—W2000. Tam jako jméno napiš administrator a pokud byl účet bez hesla, žádné nevyplňuj
- Automatický login administratora nastavíš, když (i pod novým účtem) spustíš (Start → Spustit)
control userpasswords2 a vybereš administratora bez zadávání hesla - Přidáš administratora na login obrazovku – zápisem do registrů: otevři klíč
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts\UserList
Pokud zde není položka administrator, tak ji vytvoř jako DWORD hodnotu a nastav jí decimal hodnotu 1
Přihlásit se jako administrator pouze v nouzovém režimu mají XP Home. Já se do XP Professional hlásím jako administrator běžně.Tommy4 píše:Účet Administrator je vidět pouze v nouzovém režimu.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Došlo ke smazání učtu ve Windows?*
Myloš : Moc děkuju už to jde muzete to locknout
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek