mam ikonu ADOBE READER na vsech programech. Vyřešeno
mam ikonu ADOBE READER na vsech programech.
Na vsech programech mam ikonu ADOBE READER. Kdyz chci kterykoli program otevrit tak se otevre okno ADOBE READER ..."k souboru neni pridruzen program ktery by mohl tuto akci provest". Nevim jak se toho mam zbavit. Kdyz ten ADOBE odinstaluju tak programy funguji normalne. Mam WINDOWS VISTA. Prosim o pomoc. Diky.
Re: mam ikonu ADOBE READER na vsech programech.
Samotny ADOBE taky nejde otevrit.
Jsem si myslel ze to bude nejaka banalita. Ale kdyz si s tim nevi rady ani profici z PC HELP tak to vidim na format disku 

Jo diky a funguje to i na VISTA? Neni tam psana.
-
- Pohlaví:
Netuším, ale nic jiného mne nenapadá. Taky jsem měl kdysi obdobný problém a myslím že mi pomohl jen reinstal systému, ale fakt nevím.
Diky za snahu. Uz ani nevim jak se to stalo. Na neco jsem kliknul a bylo to. Ten ADOBE je jak mor! 

-
- Pohlaví:
To není Adobe, tam se stala chyba někde jinde, ale já fakt netuším. CCa před 3 lety se ,i to stalo taký /jiná ikona/ a ani nevím jak jsem se z toho dostal ale myslím, že přeinstalací. Pokud si ovšem chceš pohledat v mých příspěvcích tak to tam kdesi je. Ale byl to problém a nikdo si nevěděl rady - třeba už to teď bude jiné, lepší.
Nekde je zadany prikaz otevrit v ADOBE READER. A nekde se to musi zrusit...ale kde! No kdyz tak na to mrknu.
skousel si prikaz otevrit v programu a zvolit tam jinej program? mozna mas jenom rozhazeny asociace souboru
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: mam ikonu ADOBE READER na vsech programech. Vyřešeno
IMHO bude problém v Shelliconcache. Předpokládám, že F5 na plochu nepomáhá..
Zkus změnit barevnou hloubku - nastavení zobrazení/barvy - z 32bit na 16bit nebo opačně, dej použít, poté to vrať na výchozí hodnotu a potvrď. Tím by se měl shell icon cache přepsat, pokud se tak nestane, spusť Pc v nouzáku, poté ho restartuj a spusť v normálním režimu, to by ho mělo taktéž přepsat. Pokud ani jedno nepomůže, dej start/spustit/regedit/HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Explorer - na to jen klikni, vpravo se ti objeví čtyří soubory, pravým klikni pod ně a dej Nový/Řetězcová hodnota a položku pojmenuj 'Max Cached Icons' (bez uvozovek), poté ji dvojklikem otevři a zdej do ní hodnotu 2000 (pro Vistu je defaultní 500, ale to zkus až když toto nebude fungovat), následně restartuj Pc. Pokud to i přesto bude dělat problémy, smaž Shelliconcache a počítač restartuj. Myslím, že cesta k němu by měla být stejná jako sem psal výše, ale ruku do ohně bych za to nedal, kdyžtak si to najdi pomocí Googlu. GL
Jinak reinstall OS je až moc drastický, u Visty by podle mě stačil Bod obnovení.

Zkus změnit barevnou hloubku - nastavení zobrazení/barvy - z 32bit na 16bit nebo opačně, dej použít, poté to vrať na výchozí hodnotu a potvrď. Tím by se měl shell icon cache přepsat, pokud se tak nestane, spusť Pc v nouzáku, poté ho restartuj a spusť v normálním režimu, to by ho mělo taktéž přepsat. Pokud ani jedno nepomůže, dej start/spustit/regedit/HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Explorer - na to jen klikni, vpravo se ti objeví čtyří soubory, pravým klikni pod ně a dej Nový/Řetězcová hodnota a položku pojmenuj 'Max Cached Icons' (bez uvozovek), poté ji dvojklikem otevři a zdej do ní hodnotu 2000 (pro Vistu je defaultní 500, ale to zkus až když toto nebude fungovat), následně restartuj Pc. Pokud to i přesto bude dělat problémy, smaž Shelliconcache a počítač restartuj. Myslím, že cesta k němu by měla být stejná jako sem psal výše, ale ruku do ohně bych za to nedal, kdyžtak si to najdi pomocí Googlu. GL

Jinak reinstall OS je až moc drastický, u Visty by podle mě stačil Bod obnovení.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2479
-
od pee.tr
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 20:14
-
-
Jak odstranit zaškrtávací ikonu (prázdný čtverec) ve WORDU? Příloha(y)
od Zabral688 » 08 pro 2024 12:20 » v Kancelářské balíky - 9
- 4122
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
09 pro 2024 08:27
-
-
- 22
- 5914
-
od echo-cz