Dobrý den
Mám problém. Můj www prostor někdo napadnul. Tedy, když chci na něj jít pře Mozillu, tak mi Gooole hlásí, že je nebezpečný, atd. … A tak jsem ho smazal a znovu nahrál. Vypadá to v pořádku a proto jsem Googla poprosil o znovu ověření. Doufám, že to klapne…
Ale, chtěl bych se toho do budoucna vyvarovat. Mám to na http://www.webzdarma.cz a ty tam dávají reklamu. A myslím si, že tím se to tam nějak dostalo. No prostě nevím.
Ale chtěl jsem se zeptat, jak tomu nejlíp zabránit. Jde nějak udělat, aby antivir mi mohl překontrolovat web prostor. Nevím jak to docílit.
Předem děkuji.
Jak zabránit zavirování www prostoru?
Re: Jak zabránit zavirování www prostoru?
co mas za antivir?
zabranit napadnuti muzes nastavenim silneho hesla a pak zalezi na tom, jak tvuj web funguje. jestli je tam nejaky tvuj system, tak je mozny ze je nejak deravej
zabranit napadnuti muzes nastavenim silneho hesla a pak zalezi na tom, jak tvuj web funguje. jestli je tam nejaky tvuj system, tak je mozny ze je nejak deravej
I když docela kolem pc se vyznám. Tomu moc nerozumím. Spíš jsem myslel, jestli jde, aby mi web prostor udělal jako jednotku v PC. Tak jak jí vidím v total Commanderu. A pak bych jí přejel občas antivirem. Možná je to nesmysl.
Pro kódování hesla při přenosu jsem teď použil jejich program SafeTP20.EXE.
Pro kódování hesla při přenosu jsem teď použil jejich program SafeTP20.EXE.
to nevim jestli jde. me napr. eset hlasi viry na webech kdyz na ne vlezu. jedina moznsot co me napada si to hodit na local a tam to proskenovat. mozna by to mohlo jit ze by sis udelal z ftp serveru virtualni disk
s tou bezpecnosti jsem to myslel tak, ze pokud sis napsal treba nejaky vlastni redakcni system, kde jsou i nejake formulare apod., tak existuji pomerene jednoduche zpusoby hacku, pokud to neni osetrene
s tou bezpecnosti jsem to myslel tak, ze pokud sis napsal treba nejaky vlastni redakcni system, kde jsou i nejake formulare apod., tak existuji pomerene jednoduche zpusoby hacku, pokud to neni osetrene
Právě to jsem myslel, udělat si nějak ten virtuální disk, ale jak?
Jo jo. To vypadá jako to co chci. Vyzkouším, je to na 20 dní a uvidím. Děkuji.
Používáš nějaký redakční systém a nebo obyč. stránky v HTML? Pokud HTML, tak je chyba nejspíš v heslu. A pokud v RS nebo PHP s možností úpravy obsahu, tak to vypadá na díru v bezpečnosti. Nebo taky atributy 777 (vše povoleno).
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A co takhle přes místa v síti - přidat místo v síti a tam vybrat ftp. 

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Moje stránky jsou v HTML. Úvodní jsem vytvořil v HTML a v ní jsou odkazy na albumy vytvořené v JBAlbumem.
Měl jsem jednoduché heslo a tak je možné, že někdo na něj přišel.
Co je to místa v síti? Mám Německé Windows XP. A tak nevím co to znamená....
Měl jsem jednoduché heslo a tak je možné, že někdo na něj přišel.
Co je to místa v síti? Mám Německé Windows XP. A tak nevím co to znamená....
Zpět na “Web-tipy a vaše weby”