Ahoj, mám problém s Power DVD. Přehraji film, vypnu P. DVD a když
tam fouknu nové DVD, tak nejde spustit a ani samotné P. DVD. Musím
comp restartovat a pok se pooomalu spustí. V nastavení vypadá, že je vše v poho, tak nevím. Jo a občas to nejde ani po prvé.
Ačkoliv jsem dříve systém překopával dost často (dokud dětičky nezmoudřely!) a pokaždé instaloval PowerDVD znovu, tak vím, že defaultní nastavení je naprosto v pohodě a jediná věc, do které v nastavení jdu je adresář, kam ukládat snapované obrázky z filmů. Pokud vím, tak reinstal PowerDVD je otázka snad 10 minut, tak raději jej přeinstaluj, než nastavovat (= rozhodit) to, co lépe nastavit snad ani nejde. Pravda, nějaké drobnosti ještě můžeš upravit (mód zvuku, zobrazování informací o toku, atd) ale to, co popisuješ by musel být daleko hlubší a pracnější zásah do programu, než pouhý reinstal. Spíše se obávám, že byly narušeny vazby PowerDVD - systém nějakým jiným činitelem, třeba virem, nebo náhodným odmazáním některé složky PDVD v systému. Doporučuji ti raději reinstal než přenastavování.
Potom je tu ještě možnost nějaké zrady v mechanice - obyčejné CDčka (písničky, programy, atd) ti v ní jedou bez problémů?
ani ne měsíc zpět jsem se tu ptal na radu ohledně výběru notebooku pro švagra, který si nakonec notebook vybral sám a to konkrétně ASUS TUF Gaming F15 FX507ZV4-LP037.
Ani ne po měsíci spokojenosti mu z ničeho nic notebook nejde zapnout,...
Poslední příspěvek
Odpojeni akumulatoru by udelalo to same.
U HP to funguje stejne, drzeni power nebo odpojeni aku.
Zdravím,
mám tu notebook z nadpisu (6 let starej, i5-8300H, 8GB RAM, GTX 1050) s nefunkční baterií. Jaká by byla cena takový věci, když bych ji vyčistil a přepastoval vs když bych vyměnil i tu baterii? Stojí asi 1300 korun. Chtěl jsem to prodávat v...
Poslední příspěvek
Ja bych nesundaval chladic ze zakladni desky. Tim ji muzes poskodit nebo znicit.