Power Director 3
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Power Director 3
Dostala jsem tento program Power Director 3 k digitální kameře, stáhla jsme si k tomu programu češtinu a normálně mi fungovala, teď přeinstalovaný pc a ta čeština mi nejde zprovoznit, když jí instaluju tak se objeví okno: Používáte Windows xp. Doporučujem, aby jste neměnil výhoží režim DMA. No a když dám ok, tak se to všechno zavře a nenainstaluje, tak nevím, co s tím, asi tam bude jen něco špatně nastaveno. Nevíte někdo co s tím, fakt si nevim rady a moc dobrá angličtinářka zrovna nejsem. Předem všem děkuju za pomoc 

- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nějak mi není jasné, jak můče instalace češtiny do jakéhokoliv souboru měnit DMA. DMA se nastavuje ve Správci zařízení na záložce řadiče disků a mechanik a žádný soft mimo instalaček woken by na to neměl sahat. Takže by bylo vhodné, aby ses podívala do karty řadiče, jak to tam vlastně máš nastavené. Ještě je tu možnost, že tu češtinu instaluješ z CDčka a máš špatně nastavené DMA.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
DMA
No našla jsem ten správce zařízení ale nemůžů tam najít toho řadiče disků a mechanik, jak si psal. Nějaký řadiče tady mám, ale jmenujou se jinak. Mohl bys mi prosím polopatě popsat jak to dma mám nastavit (v tomhle jsem úplný laik). Moc moc moc díky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3692
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 říj 2024 09:01