flash-pomoc naprogramovat URL
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
flash-pomoc naprogramovat URL
cau kluci, prosim vas udelal jsem banner v adobe flash ktery bude jako upoutavka na seznamku ale stal se mi problem, vytvoril jsem tlacitko, ktery chci nadefinoavat jako odkaz URL, takze potrebuji aby muj banner byl taky odkazujici na tu seznamku ale bohuzel to neumim nadefinovat. Ja vlastne vubec nevim jak na to, schanel jsem i mnoho navodu ale nic mi nepomohlo, nemohl by mi nekdo ten flash soubor dat do odkazu treba na vas PC-help a ja bych si pak jen odkaz prepsal? myslel jsem ze bych nekomu poslal ten muj soubor a nekdo by mi to jen upravil, diky moc, pavel
Re: flash-pomoc naprogramovat URL
chces z celeho banneru udelat odkaz?
v tom pripade vytvor ctyruhelnik, nastav mu rozmery rovnajici se tvemu banneru, souradnice x a y nastav na 0 (mel by se ti cely banner prekryt tim obdelnikem.
ted si oznac ten obdelnik, zkonvertuj ho na Movieclip (F8, pojmenuj treba jako shape_link)
ted si oznac ten novy movieclip, prirad mu nazev instance, napr "shape_link_mc"
ted si vytvor novou vrtvu (pojmenuj treba jako "AS"), vytvor prazdny klicovy snimek (F7) na urovni klicoveho snimku, ktery obsahuje shape_link_mc a tomu prazdnemu snimku prirad akci (F9)
a je to.
kdyby jsi mel problemy, tak ti sem hodim nejaky prikladovy soubor
v tom pripade vytvor ctyruhelnik, nastav mu rozmery rovnajici se tvemu banneru, souradnice x a y nastav na 0 (mel by se ti cely banner prekryt tim obdelnikem.
ted si oznac ten obdelnik, zkonvertuj ho na Movieclip (F8, pojmenuj treba jako shape_link)
ted si oznac ten novy movieclip, prirad mu nazev instance, napr "shape_link_mc"
ted si vytvor novou vrtvu (pojmenuj treba jako "AS"), vytvor prazdny klicovy snimek (F7) na urovni klicoveho snimku, ktery obsahuje shape_link_mc a tomu prazdnemu snimku prirad akci (F9)
Kód: Vybrat vše
this.shape_link_mc.onRelease = function(){
getURL("http://www.google.com, _blank)
}
a je to.
kdyby jsi mel problemy, tak ti sem hodim nejaky prikladovy soubor
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3385
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 22:17
-
- 35
- 4847
-
od PARKR
28 led 2025 17:02
-
- 3
- 3697
-
od buchtik
19 pro 2024 12:16
-
-
Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw) - 16
- 5255
-
od šulda
10 lis 2024 23:38
-
-
- 2
- 6779
-
od Dyonysos