OVLADAC TV TUNER
OVLADAC TV TUNER
kto poradi link na stiahnutie ovladaca na tv tuner emtec s821hd? dakujem
-
- Pohlaví:
Re: OVLADAC TV TUNER
Vítám Tě na PC-Help. Je to TENTO ?U něho se dodává instal.CD.
ano..je to on...ale ja to cd nemam
-
- Pohlaví:
Tak to je problém. Na Stránky výrobcenejsou. Nejbližší je S810-S820 a to je něco jiného. S 821 tam nemají. Jak to, že nemáš CD s ovladači?
Možná divná otázka, ale já nechápu proč lidé kupují věci bez ovladačů ba i bez cs manuálu.
Možná divná otázka, ale já nechápu proč lidé kupují věci bez ovladačů ba i bez cs manuálu.
Nemám,lebo som z neho odstrihol nožnicami,ako som vyberal tuner z folie. Je na ňom napísané s820. Ale ked som to stiahol z ich stranky,nabehla mi obrazovka Vyvytv,no nedali sa najst ziadne kanaly. Pisalo,ze tuner nieje zapojeny,hoci bol.aj s antenou.
-
- Pohlaví:
S 820 to není ten vypadá jinak, jen je divný že tam ty ovladače nejsou. Možná to oni nevyrábějí a je to nějaká čína která se za to vydává?
- Přílohy
-
- IXTUDVBTS820.jpg (3.05 KiB) Zobrazeno 580 x
Myslim ze polsko. Ale na tom instalačnom je s820.
Emtec je france,a polsko tam bolo tiez napisane
Emtec je france,a polsko tam bolo tiez napisane
-
- Pohlaví:
Tak zkus ještě jednou stáhnout ty S820. Třeba se to prvně jen nepovedlo. Nojo, je to Francouzská firma a zřejmě to vyrábějí v Polsku.
Stiahol nainstaloval a zmazal 3x. A nainstaluje tú televíziu, na nej funguje vsetko,len ked dam vyhladat kanaly,tak to prejde vsetko,a nic nenajde. Píše,že mam zasunúť tuner. Akoby nebol nainstalovany ten tuner. Alebo ako to povedat.
-
- Pohlaví:
Jestli všechno jde jenom ne kanály tak to vypadá že tam nemáš signál. Co ti to píše ve Správci zařízení?