AC Adaptér Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Baldman
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

AC Adaptér

Příspěvekod Baldman » 20 zář 2009 22:58

Ahoj! Mám mp3 přehrávač Teac, který se nabíjí jak známo přes USB z počítače. Existuje adaptér do zásuvky, jako mají například pedeáčka od HP, kde se to USBčko strčí a nabíjí se ze sítě? Většinou totiž nenosím počítač na zádech v báglu a chtěl bych přehrávač nabíjet i na specifických místech, s kterými výrobci zřejmě nepočítali :lol:

Má mít ten adaptér nějaké zvláštní parametry? Nebo když je na uesbečko, tak jsou všecky stejné? A theoreticky by se dal použít i ten od HP? (Samozřejmě prakticky ne). Vůbec se v tom nevyznám, tak děkuji za radu, odborníci. :blush:

Reklama
mikey0
nováček
Stav:

Re: AC Adaptér

Příspěvekod mikey0 » 20 zář 2009 23:03

koukni třeba na alzu a napiš USB nabíječ

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Spyke » 21 zář 2009 03:48

Vítej na Pc-Helpu!

Možná by bylo dobré uvést i typ Mp3 přehrávače. Ale stačí pokud víš, zda-li má, dnes již nejrozšířenější, konektor mini-USB. Ono víceméně není ani co řešit, zvláštní parametry, jak píšeš, mít totiž opravdu nemusí. Já mám doma jeden takovýto kabel od HTC a nabíjím s ním jak MDA, tak i Mp3jku, navigaci a foťák. Problémy by mohly nastat jedině u iPodů nebo starších Creativů, jelikož ti se snažili a iPod stále snaží donutit uživatele, omezováním kompatibility, aby si pořídili právě jejich originální nabíječku.

V Tvém případě bych ale vybíral jen podle ceny, samozřejmě je dobré si vybrat nějakou(obvykle dražší) nabíječku, která bude šetrnější k nabíjeným akumulátorům, ale to stejně takhle nemáš šanci poznat a nikdo ti přesně neřekne, jak na tom který kus je. Kupovat na netu to nemá cenu, zbytečně by se ti to prodražilo o poštovné. Máš dvě možnosti, co si koupit - uvedu jen příklady - toto nebo toto a je jen na Tobě čemu dáš přednost. Ale nejlepší bude když si prostě skočíš do nějakého elektra a řekneš, že chceš napájecí kabel do sítě pro mini-usb. Měli by ho mít snad všude.. :wink:
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 21 zář 2009 12:26

Myslím, že toto je přesně to. co hledáš.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Baldman
nováček
Stav:

Re: AC Adaptér  Vyřešeno

Příspěvekod Baldman » 30 zář 2009 22:26

Děkuji vám moc za pomoc. Je to přesně to, co hledám. Pracuje to skvěle a dokonce se dá mp3 poslouchat, i když je v zásuvce (při zapojení do PC samozřejmě ne - byl připojen pro MSC přenos :lol: ), ale tato "schopnost" zřejmě nemá žádné praktické využití.. :lol: :inlove:

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 30 zář 2009 22:29

však nevím do kdy ale všechny nabíječky už mjaí být s USB konektorem tkaže na dovolenou 1 nabíječka a jen kabely co se do ní strčí atd prostě to bude pohodička
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Odešla baterie nebo adaptér notebooku?
    od p3v4x » 05 lis 2024 18:24 » v Problémy s hardwarem
    3
    2305
    od p3v4x Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 22:54

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”