GOM Player - titulky

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

guutex
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

GOM Player - titulky

Příspěvekod guutex » 24 říj 2009 16:18

Ahoj,

mam takový problém s .srt titulkama... nejdou přehrát. Používám GOM už dlouho a vždy mi to šlo bez problémů jak na XP tak na Se7en.
Předem díky za radu

Reklama
peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: GOM Player - titulky

Příspěvekod peacoq » 24 říj 2009 17:25

Ahoj.
GOM PLayer pouzivam a obcas je s titulkami problem, ale asi to nesouvisi s prehravacem, ale s kvalitou titulku.
Jsou titulky opravdu .srt ?, ...muzou byt i .sub a ty se museji konvertovat do .srt., a dale .srt mohou byt poskozene a nebo 'nepasovat k verzi filmu.
Myslis tim vlozeni titulku ?, pustis film, uchopis titulky a upustis nad prehravacem ?, - kdyz se mi tento problem vyskytnul, i kdyz se jednalo o .srt a stahnoul jsem je opakovane (a tedy se dalo i vyloucit poskozeni stazeni, ale i tak zbyva moznost poskozeni jiz pred stazenim), tak jsem pouzil Dix Player a v nem titulky sly (takze titulky mohly byt trochu poskozene a GOM si neporadil).

Toto je pro me reseni, kdyz mam problem s titulkama, protoze DivX mam standartne instalovan pro pripad, ze prehravac nepobere DivX/Xvid, a priloha ukazuje, jak titulky nastavit:
- ma horni liste DivX Player/u > das otevrit soubor, a pri vyberu se zobrazi okno, kde 'dole' zaskrnes moznost titulku.
Přílohy
divx - titulky.jpg

guutex
nováček
Stav:

Příspěvekod guutex » 25 říj 2009 02:59

titulky mam .srt a v předchozí instalaci GOMu byly normálně funkční... vlastně je to tak že .sub jdou přehrát a .srt ne.
Zkožel jsem pojmenovat je stejně jako klip (jen s jinou kocovkou), zkoušel jsem to přetáhnutí i otevření přes nějaký ten subtitles eplorer...

Jinak díky za odpověď.

Teedok
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Teedok » 13 led 2010 17:55

Používám KMPlayer neměl jsem dosud žádný problém..
Freerapid 4ever

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 13 led 2010 21:21

Používám Gom Player asi 2 měsíce a zatím jsem s titulkami neměl nikdy problém ...

Teedok
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Teedok » 13 led 2010 23:56

X: Gom Player jsem používal do doby kdy jsem potřeboval přehrát DVD putování s dinosaury(mělo více než 8Gb) a to mi zkousl jediný přehrávač - KMPlayer, nikdy dříve jsem o něm neslyšel, ale od té doby si nemůžu vynachválit:)
Freerapid 4ever

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 14 led 2010 01:05

Tak na DVD-Video používám jiný přehrávač (kvůli klikatelnosti menu), Win DVD. Jinak taky tipuji, že jsou špatné titulky, nejspíš poškozené ...

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”