Program pro rychlé ořezávání fotek v poměru 3:2

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

karlikar
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Program pro rychlé ořezávání fotek v poměru 3:2

Příspěvekod karlikar » 11 lis 2009 17:13

Ahoj, poradil by mi někdo nějaký super program pro rychlé ořezávání fotek v poměru 3:2? Jedná se mi o to, že takovýto ořez provádím v programu Microsoft Office Picture Manager a to tak, že pokaždé musím vybrat ten poměr ořezávání, následně oříznout a uložit. No a když těch fotek mám třeba 200, tak je to fakt pracné. Vím že se dá takovýto ořez provést hromadně v nějakém programu, ale já si chci u každé fotky vybrat tu oblast pro oříznutí (abych pak neměl třeba ořezané hlavy a tak...) Prostě představuju si to tak, že bych jen u každé fotky hýbnul s tou oblastí pro ořez tak jak bych chtěl, a to by bylo vše. No snad mě chápete co myslím :-)

Jo a když už sem píšu, tak bych se chtěl zároveň zeptat proc teda tyto nove digitální fotáky nefoti v tom poměru 3:2 jak to chtějí ve fotolabech...

Diky

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Re: Program pro rychlé ořezávání fotek v poměru 3:2

Příspěvekod X » 11 lis 2009 17:25

Obrázek

Advanced Batch Converter 3.0-Dávková konverze obrázků.zip

ConvertItNow 1.2-pro konzerzi a dávkovou úpravu obrázků. Vhodný pro toho, kdo potřebuje konvertovat větší množství obrázků.zip

Graphics Converter Pro 5.0 build 30710 SW 3,7MB konverze obrázků - spousta nastavení.exe

Image Converter & Resizer 1.2 DW 1,9MB editor obrázků.exe

PicSwitcher 2.0-pro snadnou konverzi grafickými formáty, umožňující dávkové zpracování souborů. Podporuje TWAIN rozhraní.exe

Picture Resize Genius 2.6.2.44 TW 2MB dávková změna velikosti obrázků.exe

Realtime Picture Convertor 3.0-Kompresia a rekompresia BMP, JPG, GIF skoro v reálnom čase, veľa efektov a jedinečný systém zmeny veľkosti obrázkov.zip

ShoeString's PictureDicerTM for Windows 0.39-ořezávání obrázků.zip

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Re: Program pro rychlé ořezávání fotek v poměru 3:2

Příspěvekod El Diablo » 11 lis 2009 18:07

Též XnView nebo Irfanview oba free
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”