Zdravim
Nevedel jsem kam to napsat tak jsem to hodil jsem
Mam problem nemuzu se pripojit na facebook, qip nekdy i icq mam problem i s battlefieldem 2 dokonce i gmail.com mi nejde
Je to asi od vcerejska.
Dela mi to ze napr na facebooku se snazim pripojit jo nabehne mi uvodni stranka s loginem pak zadam heslo a email a nic proste to nejde se pripojit pise to Pripojování... a pak mi to hodí tohle "Tato webová stránka neni dostupna"
Chyba Chyba 101(net::ERR_CONNECTION_RESET): neznama chyba
Prosim o pomoc mam dulezite emaily a nevim co s tim dekuji za rychlou odpoved prip. radu.
Dominik
Problém s Komunikačníma programama
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s Komunikačníma programama
Vítám Tě na Pc-help! Docela málo informací. Připojení na internet na běžné stránky je funkční? Kontroloval jsi, zda nemáš v PC nějakou verbež ulovenou na netu?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zkus na zkušební dobu stopnout firewall.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
Ahoj a děkuji za privitani zkusim vypnout firewall a project pc antivirem popripadne kdyby ste chteli log z hijackthis
Internet mi bezi v poho mozna i moc rychle tedka ale to asi ne..
Jinak Ccleaner a AdvancedCare v2 Professional.
Kdyby jste chtěli jakékoliv info rád vam to poskytnu :)
Zdravim ještě jednou..
EDIT : Až teď jsem si všiml že mam 2 accounty takže Dominukus jsem sám a ten jeden zrušim
EDIT2: Tak už jsem to projel asi 30 breber ^^ no ale nic se nezlepšilo ani tim vypnutym firewallem...
Prosím o radu
EDIT3: Dělal jsem na pokus pingtest na www.speedtest.net test nejde dokončit prý kvůli firewallu kterej sem vypnul je možný že mam nějakej skrytej program potřaboval bych pomoct ho najít popřípadně jméno
Internet mi bezi v poho mozna i moc rychle tedka ale to asi ne..
Jinak Ccleaner a AdvancedCare v2 Professional.
Kdyby jste chtěli jakékoliv info rád vam to poskytnu :)
Zdravim ještě jednou..

EDIT : Až teď jsem si všiml že mam 2 accounty takže Dominukus jsem sám a ten jeden zrušim

EDIT2: Tak už jsem to projel asi 30 breber ^^ no ale nic se nezlepšilo ani tim vypnutym firewallem...
Prosím o radu
EDIT3: Dělal jsem na pokus pingtest na www.speedtest.net test nejde dokončit prý kvůli firewallu kterej sem vypnul je možný že mam nějakej skrytej program potřaboval bych pomoct ho najít popřípadně jméno
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3381
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36