XP a používání tokenu
XP a používání tokenu
Tak se opět obracím na účastníky tohoto fóra s prosbou o pomoc. Mám XP SP3, používám AVG a mám token (SafeNet iKey 4000). K tokenu mám nainstalovaný prográme, který donedávna bez problému fungoval. V oznamovací oblasti hlavního panelu se mi vždy po startu zobrazila ikona tokenu, která byla přeškrtlá červeným křížkem. Po zasunutí tokenu křížek zmizel. Ten prográmek se spouštěl přes službu win 32 po startu PC a detekoval token. Nyní mi ikona zmizela z oznamovací oblasti. Když prográmek přeinstaluju, tak tam je jen do té doby než restartuju počítač. Už jsem zkoušela i odinstalovat AVG, bohužel ani při odinstalovaném AVG to nefunguje. Už zkouším kde co tři dny a fakt si nevím rady.
Ten prográmek SafeNet Broderless Security Applications bohužel nejde spustit samostatně - nebo jsem to alespoň nenašla. Neví někdo co s tím?

Anna
Re: XP a používání tokenu
ještě doplňuji, že token používá knihovnu dkck201.dll, jak jsem se dočetla v materiálech. Bohužel musím říct, že pořádně nevím co to znamená, ani jestli je to užitečná informace 

Anna
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”