Zdravím
Používám Windows 7.
Potřebuju si vytvořit virtuální mechaniku s písmenem H. Jenže ať dělám co dělám, tak mi to vždycky přidělí písmeno I. Měl jsem ze začátku písmeno H přiděleno k flash disku. Tak jsem šel do správce disků a změnil jeho písmeno na jiné. Takže teď by už H nemělo být přiřazeno k ničemu (na virtuální mechaniku používám PowerISO, protože Alkohol 120% ani Daemon mi v sedmičkách nefungujou). Zkusil jsem tedy v PowerISO změnit písmeno té mechaniky na H, mechanika se restarovala a objevila se tam zase s písmenem I. Ani písmeno G mi na virtuální mechaniku nejde. Ale jinak normálně hardwary mi na tyhle písmena jdou. Fakt to nechápu. Jestli to není nějak už v registrech zablokovaný, když už to písmeno bylo použitý... Zkoušel jsem i odisnatlovat ovladač na flash disk, který na tom písmenu byl, ale prostě výsledek je pořád stejný. Vždycky se na tu virtuální mechaniku přiřadí písmeno I, i kdybych se stavěl na hlavu. Samozřejmě ale písmena, která jsou po I nastavit jdou. Nejde jen G a H. Poraďte prosím. Díky.
Zablokované písmeno pro virtuální mechaniku
Zablokované písmeno pro virtuální mechaniku
AMD Ryzen 3700x| Ram 32GB 2400Mhz DDR4| NVIDIA RTX 4070 ti
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
od Luk4579 » 30 dub 2025 20:22 » v Problémy s hardwarem - 6