Zdravím, mám takovej zajímavej problém.Vlastním tiskárnu HP 1510 all in one.Měnil jsem barevnou cartridge protože mi došla.Výměna proběhla bez problému tiskárna tiskne jak má až na to že při každém zapnutí tiskárny se sama od sebe vytiskne testovací stránka.Zkoušel jsem tiskárnu odpojit od pc ale je to k ničemu pokaždé když zapnu tiskárnu tak mi vyjede testovací stránka.Už se mi jich vytisklo asi 10.Celkem mě to štve protože mi to žere barvu a já nevím co s tím.Vypadá to jako by v "paměti tiskárny" byl uložen příkaz k tisknutí po každém zapnutí tiskárny.Už jsem z toho zmatenej nevím co s tím.Zkoušel jsem to i odpojit od elektřiny ale je to k ničemu.Poradíte?Díky
//upraven původní název "Tiskárna tiskne stále dokola" tak, aby splňoval požadavek Pravidel, že název má co nejpřesněji popisovat podstatu problému
//mmm
Tiskárna po zapnutí pokaždé vytiskne testovací stránku Vyřešeno
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tiskárna po zapnutí pokaždé vytiskne testovací stránku
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Tiskárna po zapnutí pokaždé vytiskne testovací stránku
Možná by bylo lepší se podívat do nastavení. Pokud k ní byl přiložen nějaký Soft tak možná v něm.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Řešení by mělo být následující.Až to znovu vytiskne testovací stránku,vlož ji do skeneru,dej skenovat.A mělo by být po problému/pokud máš multifunkční zařízení/
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Slaavek: díky moc, opravdu to pomohlo:) můžu se zeptat jak jsi na to přišel DÍKY
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- Tanulin
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
juj...měla jsem stejný problém a lezlo mi to na nervy...díky
)

Re: Tiskárna po zapnutí pokaždé vytiskne testovací stránku Vyřešeno
Taky mě to trápilo delší dobu.Řešení jsem nakonec našel na internetu, ale bylo to dlouhé hledání. Vysvětleno asi tak že tiskárna chce udělat to co se dělá při prvotní instalaci,to je instalace, tisk skušební stránky, a naskenování skušební stránky. Tím se skontrolují funkce a dál už to šlape jak má.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw) - 4
- 2450
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 kvě 2025 13:30
-
-
- 2
- 4935
-
od peta501
03 kvě 2025 20:29
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4322
-
od Radovan-kocour
04 kvě 2025 15:32
-
-
- 1
- 1822
-
od MrVoltz