Jak to mám koupit? V tomhle se nevyznám o moc víc, než můj mladší brácha Kde si koupit Ulead Video Studio?
Kde si koupit Ulead Video Studio?
Stáhla jsem si jeho zkušební verzi na 30 dní a chci ho používat i dál, takže si to koupím, jenže nevím kde. Třeba na zboží.cz, nebo aukru apod není k nalezení.
Jak to mám koupit? V tomhle se nevyznám o moc víc, než můj mladší brácha 
Jak to mám koupit? V tomhle se nevyznám o moc víc, než můj mladší brácha -
guest
- Pohlaví:

Re: Kde si koupit Ulead Video Studio?
Vítám Tě na PC-Help. Koukni třeba SEM -
Ulead VideoStudio 12 je výkonný program pro editaci videa, jehož používání si snadno osvojíte s pomocí průvodců. Nabízí řadu modifikovatelných videofiltrů a přechodových efektů, titulky, overlay, možnost záznamu přímo na DV/D8 kameru, výstup ve formátu použitelném na webových stránkách (QuickTime,RealNetworks, Windows Media) a profesionální kvalitu (DV a MPEG-2). Podporuje MPEG-4 a širokoúhlý 16:9 formát obrazu.
K dispozici je také neoficiální česká lokalizace, kterou najdete zde: cestiny.idnes.cz.
Ulead VideoStudio 12 je výkonný program pro editaci videa, jehož používání si snadno osvojíte s pomocí průvodců. Nabízí řadu modifikovatelných videofiltrů a přechodových efektů, titulky, overlay, možnost záznamu přímo na DV/D8 kameru, výstup ve formátu použitelném na webových stránkách (QuickTime,RealNetworks, Windows Media) a profesionální kvalitu (DV a MPEG-2). Podporuje MPEG-4 a širokoúhlý 16:9 formát obrazu.
K dispozici je také neoficiální česká lokalizace, kterou najdete zde: cestiny.idnes.cz.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 7094
-
od BigSandy
Zobrazit poslední příspěvek
22 úno 2025 07:53