Ještě k příspěvku "Nemohu se připojit...."od Mike007 Vyřešeno
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě k příspěvku "Nemohu se připojit...."od Mike007
Jelikož už je zamčeno,tak jen krátce tady.Je dobře, že se problém vyřešil,ale příště pro všechny kdo píšou./může se to stát každému/.Řešil se ten problém ,ovšem tazatel vůbec nenapsal,že má nový počítač.Naopak psal,že mu to dříve jelo a přestalo na W7.Takže i pokud někdo věděl o co šlo,těžko by to psal.To byla dosti podstatná informace.Takže "nabudůce"by to chtělo všechny fakta.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Re: Ještě k příspěvku "Nemohu se připojit...."od Mike007
Mam pocit ze tam zaznelo ze je to nove postaveny PC a ze uz mu to na nem jelo ... abych ale nekecal :-)
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
liborek píše:Jelikož už je zamčeno,tak jen krátce tady.Je dobře, že se problém vyřešil,ale příště pro všechny kdo píšou./může se to stát každému/.Řešil se ten problém ,ovšem tazatel vůbec nenapsal,že má nový počítač.Naopak psal,že mu to dříve jelo a přestalo na W7.Takže i pokud někdo věděl o co šlo,těžko by to psal.To byla dosti podstatná informace.Takže "nabudůce"by to chtělo všechny fakta.
..přesně tak..určitě bych mu poradil změnu MAC adresy..navíc jsem mu psal toto: od wasaw » 14 Úno 2010 20:20
..pokud máš jistotu že není problém u poskytovatele nastav to připojení manuálně ve vlastnostech wifi připojení v protokolu sítě internet TCP/IP..ve smlouvě maš určitě hodnoty pro připojení..
..btw a to to pětikilo mi nešlo

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jen trochu upřesním a zastanu se.
To že je to nové PC tak nějak v meziřeči vyznělo z toho, že si ho postavil, pak pár týdnů nepoužíval dokud nekoupil systém a teď když si koupil win 7 se to snažil rozchodit.
A k tomu ISP - ve smlouvě bude mít těžko napsanou MAC kterou má registrovanou
Možná IP a tak, ale stejně si tam musí zavolat si změnit údaje...
To že je to nové PC tak nějak v meziřeči vyznělo z toho, že si ho postavil, pak pár týdnů nepoužíval dokud nekoupil systém a teď když si koupil win 7 se to snažil rozchodit.
A k tomu ISP - ve smlouvě bude mít těžko napsanou MAC kterou má registrovanou

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ještě k příspěvku "Nemohu se připojit...."od Mike007 Vyřešeno
No a´t tak nebo tak každý jsme to pochopili jinak.Teď jsem si to slovo od slova pročítal a asi na třetí stránce byla malá zmínka,že je počítač nový.Ovšem taky psal ,že z XP mu to jelo normálně,tzn.,že už ho měl připojený a jen měnil OS tak tím tu možnost,že je to bloklý od poskytovatele vyloučil!Možná myslel předchozí počítač...Prostě jsme to každý pochopili jinak.Proto je lepší hned na začátku napsat přesně o co jde.Znovu říkám,že se to stane každýmu,já taky někdy napíšu zmaty,protože člověk na něco myslí a něco píše.Chce to prostě raděj dvakrát projít.Howg.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo chlapi, souhlasím s vámi. Měl jsem v tom trošku zmatek. Když je člověk v situaci kdy už neví kudy kam, začíná zmatkovat 
S tím XP jste to pravděpodobně jen špatně pochopili. Ze začátku jsem si totiž myslel, že se nemohu připojit na net kvůli Windows7, proto jsem si na tento systém v některém příspěvku stěžoval s dodatkem, že v Xp jsem takové problémy neměl (Xp jsem používal na starém počítači) - tam se mi síť nastavovala automaticky.
Windows7 jsem posléze odinstaloval s pocitem, že tam je prostě něco špatně a nainstaloval XP. V nich jsem ale zjistil, že mi net též nejde, v Linuxu také ne - o tom jsem vás informoval. Proto jsme se dostali k tomu, že to teda nebude chyba Windows ale biosu či desky ...
Cicero mi ale částečně pomohl - napsal mi, abych zavolal poskytovateli, což jsem měl v tu chvíli udělat a ne hledat chyby jinde. Na pětistovku to sice není, protože se mi nedostalo přesné informace o jakou příčinu se jedná. Ale jelikož Cicera znám z práce, rád ho v blízké době pozvu na pivko
Jedna záhada přeci jen zůstala: Co jsem počítač složil, chtěl jsem ho otestovat, zda je funkční. Windows7 jsem ještě neměl, tak jsem se rozhodl stáhnout live distribuci Linuxu Kubuntu nebo Ubuntu, už přesně nevím. V něm mi ale ten internet šel. Přísahám bohu! Těžko vysvětlit jak to... Podruhé mi tam už nešel. Poskytovatele internetu jsem se na tohle neptal. Byl jsem rád, že mi to dal dohromady.
Vám všem, kteří jste se snažili pomoci moc děkuju, a jednou, až třeba vyjde nějaký ten sraz Pc-helpu v hospůdce, připomeňte se. Pozvu vás na panáka :)
Závěrem se omlouvám OS Windows7, že jsem ho označil za blbý systém
Pracuje se v něm skvěle. Nedám na něj dopustit
Nemáte-li ke mně nic, označte to za vyřešené. Záhada byla vyluštěna

S tím XP jste to pravděpodobně jen špatně pochopili. Ze začátku jsem si totiž myslel, že se nemohu připojit na net kvůli Windows7, proto jsem si na tento systém v některém příspěvku stěžoval s dodatkem, že v Xp jsem takové problémy neměl (Xp jsem používal na starém počítači) - tam se mi síť nastavovala automaticky.
Windows7 jsem posléze odinstaloval s pocitem, že tam je prostě něco špatně a nainstaloval XP. V nich jsem ale zjistil, že mi net též nejde, v Linuxu také ne - o tom jsem vás informoval. Proto jsme se dostali k tomu, že to teda nebude chyba Windows ale biosu či desky ...
Cicero mi ale částečně pomohl - napsal mi, abych zavolal poskytovateli, což jsem měl v tu chvíli udělat a ne hledat chyby jinde. Na pětistovku to sice není, protože se mi nedostalo přesné informace o jakou příčinu se jedná. Ale jelikož Cicera znám z práce, rád ho v blízké době pozvu na pivko

Jedna záhada přeci jen zůstala: Co jsem počítač složil, chtěl jsem ho otestovat, zda je funkční. Windows7 jsem ještě neměl, tak jsem se rozhodl stáhnout live distribuci Linuxu Kubuntu nebo Ubuntu, už přesně nevím. V něm mi ale ten internet šel. Přísahám bohu! Těžko vysvětlit jak to... Podruhé mi tam už nešel. Poskytovatele internetu jsem se na tohle neptal. Byl jsem rád, že mi to dal dohromady.
Vám všem, kteří jste se snažili pomoci moc děkuju, a jednou, až třeba vyjde nějaký ten sraz Pc-helpu v hospůdce, připomeňte se. Pozvu vás na panáka :)
Závěrem se omlouvám OS Windows7, že jsem ho označil za blbý systém

Pracuje se v něm skvěle. Nedám na něj dopustit

Nemáte-li ke mně nic, označte to za vyřešené. Záhada byla vyluštěna

Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Sory hoši
,ale...kde byl vlastně problém?

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Žádám o uzavření účtu a smazání příspěvků