Ještě k příspěvku "Nemohu se připojit...."od Mike007 Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Ještě k příspěvku "Nemohu se připojit...."od Mike007

Příspěvekod liborek » 16 úno 2010 20:43

Jelikož už je zamčeno,tak jen krátce tady.Je dobře, že se problém vyřešil,ale příště pro všechny kdo píšou./může se to stát každému/.Řešil se ten problém ,ovšem tazatel vůbec nenapsal,že má nový počítač.Naopak psal,že mu to dříve jelo a přestalo na W7.Takže i pokud někdo věděl o co šlo,těžko by to psal.To byla dosti podstatná informace.Takže "nabudůce"by to chtělo všechny fakta.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

Reklama
melior
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Re: Ještě k příspěvku "Nemohu se připojit...."od Mike007

Příspěvekod melior » 16 úno 2010 20:51

Mam pocit ze tam zaznelo ze je to nove postaveny PC a ze uz mu to na nem jelo ... abych ale nekecal :-)
if (count(legs)==6) bug
else feature;

Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České

wasaw
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod wasaw » 16 úno 2010 21:04

liborek píše:Jelikož už je zamčeno,tak jen krátce tady.Je dobře, že se problém vyřešil,ale příště pro všechny kdo píšou./může se to stát každému/.Řešil se ten problém ,ovšem tazatel vůbec nenapsal,že má nový počítač.Naopak psal,že mu to dříve jelo a přestalo na W7.Takže i pokud někdo věděl o co šlo,těžko by to psal.To byla dosti podstatná informace.Takže "nabudůce"by to chtělo všechny fakta.

..přesně tak..určitě bych mu poradil změnu MAC adresy..navíc jsem mu psal toto: od wasaw » 14 Úno 2010 20:20
..pokud máš jistotu že není problém u poskytovatele nastav to připojení manuálně ve vlastnostech wifi připojení v protokolu sítě internet TCP/IP..ve smlouvě maš určitě hodnoty pro připojení..
..btw a to to pětikilo mi nešlo :lol:

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 16 úno 2010 21:23

Jen trochu upřesním a zastanu se.
To že je to nové PC tak nějak v meziřeči vyznělo z toho, že si ho postavil, pak pár týdnů nepoužíval dokud nekoupil systém a teď když si koupil win 7 se to snažil rozchodit.
A k tomu ISP - ve smlouvě bude mít těžko napsanou MAC kterou má registrovanou :wink: Možná IP a tak, ale stejně si tam musí zavolat si změnit údaje...
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Re: Ještě k příspěvku "Nemohu se připojit...."od Mike007  Vyřešeno

Příspěvekod liborek » 17 úno 2010 20:16

No a´t tak nebo tak každý jsme to pochopili jinak.Teď jsem si to slovo od slova pročítal a asi na třetí stránce byla malá zmínka,že je počítač nový.Ovšem taky psal ,že z XP mu to jelo normálně,tzn.,že už ho měl připojený a jen měnil OS tak tím tu možnost,že je to bloklý od poskytovatele vyloučil!Možná myslel předchozí počítač...Prostě jsme to každý pochopili jinak.Proto je lepší hned na začátku napsat přesně o co jde.Znovu říkám,že se to stane každýmu,já taky někdy napíšu zmaty,protože člověk na něco myslí a něco píše.Chce to prostě raděj dvakrát projít.Howg.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 17 úno 2010 20:44

Jo chlapi, souhlasím s vámi. Měl jsem v tom trošku zmatek. Když je člověk v situaci kdy už neví kudy kam, začíná zmatkovat ;)
S tím XP jste to pravděpodobně jen špatně pochopili. Ze začátku jsem si totiž myslel, že se nemohu připojit na net kvůli Windows7, proto jsem si na tento systém v některém příspěvku stěžoval s dodatkem, že v Xp jsem takové problémy neměl (Xp jsem používal na starém počítači) - tam se mi síť nastavovala automaticky.

Windows7 jsem posléze odinstaloval s pocitem, že tam je prostě něco špatně a nainstaloval XP. V nich jsem ale zjistil, že mi net též nejde, v Linuxu také ne - o tom jsem vás informoval. Proto jsme se dostali k tomu, že to teda nebude chyba Windows ale biosu či desky ...

Cicero mi ale částečně pomohl - napsal mi, abych zavolal poskytovateli, což jsem měl v tu chvíli udělat a ne hledat chyby jinde. Na pětistovku to sice není, protože se mi nedostalo přesné informace o jakou příčinu se jedná. Ale jelikož Cicera znám z práce, rád ho v blízké době pozvu na pivko ;)

Jedna záhada přeci jen zůstala: Co jsem počítač složil, chtěl jsem ho otestovat, zda je funkční. Windows7 jsem ještě neměl, tak jsem se rozhodl stáhnout live distribuci Linuxu Kubuntu nebo Ubuntu, už přesně nevím. V něm mi ale ten internet šel. Přísahám bohu! Těžko vysvětlit jak to... Podruhé mi tam už nešel. Poskytovatele internetu jsem se na tohle neptal. Byl jsem rád, že mi to dal dohromady.

Vám všem, kteří jste se snažili pomoci moc děkuju, a jednou, až třeba vyjde nějaký ten sraz Pc-helpu v hospůdce, připomeňte se. Pozvu vás na panáka :)

Závěrem se omlouvám OS Windows7, že jsem ho označil za blbý systém :wink:

Pracuje se v něm skvěle. Nedám na něj dopustit ;) :thumbsup:

Nemáte-li ke mně nic, označte to za vyřešené. Záhada byla vyluštěna ;)
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod krtenek » 17 úno 2010 20:48

Sory hoši :oops: ,ale...kde byl vlastně problém?

Stene
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Stene » 17 úno 2010 21:27

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Žádám o uzavření účtu a smazání příspěvků
    od Uziv00 » 16 črc 2024 09:30 » v PC-HELP - připomínky k fóru
    1
    4434
    od Ltb Zobrazit poslední příspěvek
    16 črc 2024 10:10
  • Nemohu streamovat PS5 hry. Příloha(y)
    od kellne » 04 črc 2024 15:05 » v Internet a internetové prohlížeče
    6
    5246
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    10 črc 2024 13:15
  • Ethernet - nelze se připojit
    od Hooper » 05 říj 2024 16:01 » v Problémy s hardwarem
    7
    2520
    od zeus Zobrazit poslední příspěvek
    06 říj 2024 08:55
  • Notebook se nemůže připojit na WiFi
    od lukas212 » 03 srp 2024 12:44 » v Vše ostatní (inet)
    6
    3213
    od RIKI22 Zobrazit poslední příspěvek
    03 srp 2024 21:26
  • Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
    od MK_Vs » 28 pro 2024 19:10 » v Kancelářské balíky
    1
    2532
    od MK_Vs Zobrazit poslední příspěvek
    29 pro 2024 15:24

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”