Zdravim.
Po cerstve instalaci W7 mam stale problem se zvukem. (deska Asus m2v, realtek high definition audio) Wokna mi tam defaultne naistaluji zvlastni ovladac a zpravidla zvuk jede. Ale nekdy tak v 60 % pripadu po opetovnem nabootovani uz zadny zvuk neni slyset (ve spravci zarizeni je vse ok a kdyz rozkliknu repracek v "system tray", tak tam to beha, ze jako zvuk jede). Nekdy se po startu jakoby znovy ty ovladace znovu naistaluji a nekdy to jede a nekdy ne.
Pokud naistaluji ovladace ze stranek vyrobce, zvuk zpravidla jde ihned nebo po restartu, ale po dalsim restartu .. zase tak ze 75 procent uz nejde ( opet ve spravci vse ok a repracek na liste ukazuje, ze zvuk hraje).
Proste to shrnu, at ovladac instaluju nebo ne, tak proste nekdy jde a nekdy ne... jak se tomu zlibi...
Nesetkal se nekdo s podobnym, problemem?
Sem vdecny za kazdou odpoved.
Win 7 zvuk
Win 7 zvuk
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Win 7 zvuk
Zkus Ccleanerem vyčistit PC včetně kontroly registrů.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
No zatim to teda jede, tudiz to pomohlo... (+ teda jeste jedna preisntalace ovladacu) ale jak rikam, do ted se to delo dost nahodne... uvidim, kdyztak bych se znova ozval..
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
No.. takze to opet nejde :(. Ale vsimnul jsem si, ze v systemove liste neni ikona toho "high definitio audio". Proste takovy ten hnedy repracek, kde se nastavuji ruzne zvukove efekty a tak. Kdyz zvuk jde, tak tam ta ikona urcite je. A kdyz naistaluju ovladac znovu, a zvuk jde, tak je tam urcite taky.. takze mi pripada, jako by se pri startu nespustil ten software, ktery to obsluhuje...
- PECHY15
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No a zkoušel si to zapnou, když ti tam ten repraček na liště chybí??
Tak uz jsem zkusil lecos. Uplne jsem vse odinstaloval, zkousel jsem pouzit defaultni woknowy ovladac, ruzne verze ovladacu z netu. Nekdy se porad pri startu instaluje woknowy, nekdy tam je aplikace realtek high definition audio a nekdy ne.A zvuk vetsinou po instalaci ovladace (pripadne preinstalace pomoci ovladace/aplikace od realteku) par startu funguje a pak proste prestane... fakt nevim uz co s tim...
Ocenim vsechny rady. Dekuji.
Ocenim vsechny rady. Dekuji.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 5715
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
13 zář 2024 14:32
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6146
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11703
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”