Italská online TV jede jen z italských IP. Lze to obejít?*
Italská online TV jede jen z italských IP. Lze to obejít?*
Ahoj, chtěl bych sledovat italskou televizi online na http://www.rai.it, je tu problém že je to povolené pouze italským uživatelům. Jde nějak upravit ip adresa aby mě to tam pustilo?
Naposledy upravil(a) Myloš dne 27 úno 2010 02:12, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Neskutečně hloupý nadpis „IP adresa“ – děláš si z nás srandu? Četl jsi pravidla fóra? Nadpis jsem opravil a ty, prosím, příště piš takové nadpisy, ze kterých bude jednoznačně patrné, na co se vlastně ptáš.
Důvod: Neskutečně hloupý nadpis „IP adresa“ – děláš si z nás srandu? Četl jsi pravidla fóra? Nadpis jsem opravil a ty, prosím, příště piš takové nadpisy, ze kterých bude jednoznačně patrné, na co se vlastně ptáš.
Re: IP adresa
Ano je, ale tím spadne rychlost na takovou míru, že můžeš na videa zapomenout ...
Tak to abych se odstěhoval 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Potřeboval bych se zeptat.... Byl jsem zabanován na IP adresu na serveru hry WoW, a abych mohl hrát , tak by jsem si potřeboval změnit IP...
... Chtěl bych se tedy zeptat, jak si ji mohu změnit.. Děkuji za odp...

- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
pomalonozka: Pokud si dostal ban, jistě k tomu admini měli pádný důvod. Věř, že takovému člověku, co 'kazí' hru, ať už nějakýma cheatama, špatným chováním, nebo něčím podobným, nikdo pomáhat nebude. Navíc těžko měnit IPinu pro online hru (v prohlížeči je to něco jiného) - neříkám však, že to nejde. Zkus napsat svému poskytovateli internetu, že si dostal BAN, a že potřebuješ změnit IPinu, jistě ti s radostí vyhoví. Pokud se však mýlím a dostal si ho neprávem (jak se většina obhajuje), tak se omlouvám, ale v tom případě se obrať přímo na Blizzard a jejich podporu, nikoliv na nás.. 
Edit: Plus by bylo vhodné založit si vlastní topic a necpat do někomu do jeho, ať se to třeba daného problému vzdáleně týká.

Edit: Plus by bylo vhodné založit si vlastní topic a necpat do někomu do jeho, ať se to třeba daného problému vzdáleně týká.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak promiň, ale s tím banem to je opravdu jiné... Hrál jsem tam už dost dllouho a jednou jsem tam nepřišel asi týden, chtěl jsem si tedy zahrát, la ekdyž jsem spustil hru, ukázalo se mi že mám bann... šel jsem se podívat do BANLISTU a tam jsem viděl ; Pokus o podvedení spellu na hráče Aillen ; Hráč Aillen??? Já jsem nikdy takový char neměl na svém acc [které se také jmenuje úplně jinak], a tak jsem se rozhodl , že se tu poptám po změně IP, poněvadž mám PERMA bann...
Za to "nácpání se" do cizího topicu se vám velice omlouvám...
Za to "nácpání se" do cizího topicu se vám velice omlouvám...

- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud se má situace takto, tak se rozhodně obrať s problém na support a situaci jim vysvětli, i když ti to nejspíš nepomůže. Pokud máš 'sdílenou'(veřejnou) IPinu, jako většina uživatelů, je toziž pravděpodobné, že někdo se stejnou adresou jako ty dostal BAN a teď to odnesete všichni. Na to je jediné řešení, zaplatit si svou 'privátní' IP, bohužel tato možnost je v drtivé většině zpoplatněna.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Italská online TV jede jen z italských IP. Lze to obejít?*
Přesně jak říká Spyke. Na 99% nemáš veřejku
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Veřejná IP je občas zdarma (ADSL), nebo se nechá i jednorázově zaplatit (Wi-Fi), zaleží na providerovi.
díky za odkaz na zapni.tv bohužel tu nejsou ty, které bych zrovna chtěl např Rai Uno (1) nebo Due (2) z těch jsou tu pouze záznamy zpráv 

- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Nějaké italské máš i tady http://wwitv.com/portal.htm
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-