ctxfix. Vyřešeno
ctxfix. Vyřešeno
zdravim mam takovy problem asi pred tydnem mi pri vypinani pocitace zacal vyskakovat Ukoncovani ctxfix kdyz se to ukoncilo tak zacaly skakat okenka ukonceni ctxfix se nezdarilo protoze system windows se vypina, a musim porad odklikavat OK nez se to zacne znovu ukoncovat a takhle porad dokola dokud se to nevypne. Mam windows XP vsechno mi na nem jede v pohode proste pred par dnema my tohle zacalo delat.Hledal jsem vsude na internetu a nasel jsem program Uniblue registrybooster ktery to ma opravit... ale stejnak nic porad to same dokola kdyz slozku najdu /c:WINDOWS/Prefetch/ctxfix.exe ten smazu,zapnu spravce uloh systemu windows najdu tam tenhle proces a vypnu ho tak stejnak nic kdyz to konecne restartuju-vypnu tak je tam znovu. Mame 2 notebooky taky win XP a tento proces tam neni muzete prosim poradit?? predem dik.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: ctxfix.
Otestuj ten soubor na stránkách virustotal.com a dej sem výsledek.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
ok tady to je Výsledek: 0/42 (0%)
-
- Pohlaví:
No já to dělám tak že nabootuji live linux, soubor v něm smažu, prohlédnu složku po spuštění, jestli se tam něco není, restartnu, F8, nouzák, regedit a v registrech odstraním případné klíče (tvláště v RUN a RUNservices).
Většinou to stačí.
Pokud je to nějaká breberka, bude nejlépe, když vytvoříš HijackThis log a dáš ho ke kontrole.
Většinou to stačí.
Pokud je to nějaká breberka, bude nejlépe, když vytvoříš HijackThis log a dáš ho ke kontrole.